Veckonytt #241

Hej! Här sitter jag i soffan med hörlurar på och har inte kommit igång med jobbdagen förrän vid elva. För idag vabbar jag och det var en himla massa fix hela morgonen och förmiddagen. Men nu ska jag äntligen försöka få något gjort. Jag börjar med veckans veckonytt för jag tycker det är ett så mysigt och peppigt sätt att börja veckan.

Jag tänker hela tiden på biblioteket och har nu hittat en konstorsstol som jag tycker så himla mycket om. Sjuan med armstöd och i det bruna lädret. Den finns här.

Önsketermos nummer 1! Finns här (adlink).

Jag ääääälskar denna klänning! Så vacker! Och spana in priset! Perfekt klänning i både färg och modell nu till hösten. (adlink).

Jag har några sådana här toppar och jag älskar dem! Det är den perfekta vardagströjan! Jag kan klä upp den och ner och bära den med allt från tights till siden kjol och kostymbyxor. Bästa bästa toppen med andra ord! Denna är från Kappahl och du hittar den här (adlink).

HUUUUR drömmiga är inte dessa zebrarandiga jeans från Ganni! (adlink)? Jag gör en mental notering om att jag absolut måste införskaffa fler roliga jeans! Här finns ett annat par underbara zebrajeans i budgetklassen.

Här är en annan underbar bastopp från Weras höstkollektion, som du förövrigt måste spana in för den är så chic!

Från och med nu och fram till typ mars bär jag innetofflor hela dagarna! Jag ogillar väldigt mycket att vara kall om fötterna. Varje säsong brukar det bli ett nytt par eftersom jag sliter ut dem. Jag tycker dessa från Kasti är så himla himla fina!

Om du känner att stickade klänningar är snyggt men ger en oformlig figur på dig vill jag tipsa om denna stickade klänning från Ellos (adlink). Jag älskar när klänningar markeras i midjan med ett skärp för det skapar en så härlig figur.

Alltså wow! Hur magisk är inte denna matta från Layered?

Det är (chockerande kanske) höstens mest moderna sko! Japp, fram med trätofflorna! (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x