Veckonytt #162

Sista skälvande jobbdagarna innan jullov! Magiskt! Jag känner mig så redo för sovmorgon, mycket familjetid och nu börjar jag faktiskt längta lite efter skidresan! Jag har samlat ett riktigt deppigt veckonytt för dig att ta med dig in i nya veckan!

Hur drömmigt låter inte detta flytande hotell i Norrland med en isvak i mitten? Det hade jag så gärna velat besöka! Arctic Bath vid Luleälven ser helt underbart ut! Rummen är helt fantastiska. Så romantiskt att åka dit och ha öppen brasa i hotellrummet. Men kallbad!? Vågar jag det?

Vi har allt för länge kopplat fysisk aktivitet till viktnedgång! Jag börjar känna mig mer och mer inspirerad av vad träning och fysisk aktivitet kan göra för andra faktorer av livet. Till exempel tyckte jag det var intressant att se hur lite steg som egentligen behövs för att påverka sömnen i positiv riktning.

Åh sååååå drömmig body från Ella hos Lindex.

Jag tackar aldrig nej till en snygg kruka och den här varianten hamnat högt upp på önskelistan. Bra pris har den också!

I min klädvårdsentusiasm har jag insett att jag saknar något som tydligen ska vara ESSENTIELLT för den smarta garderoben. Och det är en noppborttagare! Jag är ärligt så sjukt nyfiken på den här!

Vilka FANTASTISKA byxor! Och vilket pris sen! Enda tummen ner är väl storleksutbudet då som alltid är en besvikelse hos NA-KD. Men för dig med dessa storlekar rekommenderar jag varmt dessa byxor. Och om du som jag inte kommer i storlekarna kan byxorna stå som inspiration för vad vi ska leta vidare efter i vår egen storlek.

Jag drömmer om en beige Max mara-kappa. Men innan den finns hos mig så är snäppet under, som inte heller är särskilt illa, en beige kappa i ullmix. Den här tycker jag väldigt mycket om. Min plånbok också!

Jag tycker jag har för kalla byxor. Det är mycket som är ankelkort eller tunt i tyget. De här byxorna i ull ser så drömmiga ut. Ser du den snygga detaljen vid vaden? Men jag är å andra sidan väldigt känslig för ull och tycker minsta lilla ull kliar så kanske ändå att dessa byxor hade gett mig myror i brallan. Men jag är ändå allt bra sugen på att klicka hem dem och testa.

Är du världens lyckligaste och ska på solsemester över julen. 1) fy för dig och 2) du måste ha denna bikini! Så eldig, sexig, cool och självsäker. I love it!

Nu ska jag återgå till mitt julstökande. Jag ansvarar för bakningen till sälen och ska skämma bort familjen med farmor och farfars gamla hederliga julkaksrecept. Det blir drömmar, schackrutor, skurna pepparkakor, biscottis och mycket mycket mer! Ha en fin kväll min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
4 år sedan

Tack igen för ett inspirerande vevkonytt!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Linda
4 år sedan

jag tycker själv så mycket om dem!

Anneca
Anneca
4 år sedan

Jo, du vågar kallbad! Det är oerhört skönt! Andras ut när du går ner i vattnet, gå upp och vänta några sekunder – så kommer värmen i hela kroppen. Du kommer inte att ångra dig!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anneca
4 år sedan

Jag är inte övertygad! 😉

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x