Nu går jag på jullov

Sista dagen på arbetsåret är nu här och nu får jag äntligen gå på jullov. Efter gårdagens känslokaos på instagram känns det skönt att nu få glida in i en mjuk, varm och mysig tid. Jag vill mest bara vara med min familj, träna, fota och läsa. Jag har unnat mig några riktiga feelgoodböcker och en powerbok. För det är sådana böcker jag mår bra av att läsa.

Snöfall över strandkaféet av Lucy Diamond är chiclit i sin bästa form. Det är även 24 goda gärningar av Jenny Fagerlund. När jag vill läsa sådana där böcker som får tiden att försvinna och man får sjunka ner i en varm och mjuk värld väljer jag alltid chiclits. När jag känner att jag behöver en dos av girlpower, pepp och motivation gillar jag att läsa böcker om folks framgångsresor. Jag ser fram emot att sätta tänderna i Pivotal moments av Susanne Birgersdotter.

Såhär kommer du hitta mig hela julen. I myskläder, med en god bok i famnen, håret i en ananastofs och i total avkoppling!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 år sedan

Vad är det för fint set du har på dig?

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anna
4 år sedan

Det är ett ljuvligt mjukisset från Donna Karan <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x