Böckerna jag läste 2019

Varje år för jag en lista på de böcker jag läst under året. Jag älskar det! 2017 var ett pangår med en bok i veckan, 2018 var det lite minde och 2019 blev det inte alls särskilt mycket läst. Men jag vet vad det beror på. Roddarna! Gud vad jag lyssnat på poddar i år. Och det ger mig också tankar, inspiration och ny kunskap så det gör mig inte så mycket att det inte blev så många böcker lästa. Här kommer iallafall de jag läste 2019. Och om de är markerade så finns det en bokrecension bakom att klicka sig vidare på.

  • Jules Moulin – ally hughes har sex ibland
  • Joakim Lundell – monster
  • Sarah Title – 30 dejter på 30 dagar
  • Alexandra Appelqvist – handboken för singlar
  • Nadia Murad – den sista flickan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *