vecka 43.

Det är en stor vecka denna vecka! På torsdag ska jag hålla liveshopping hos Kappahl och det blir min tredje gång. Det är helt otroligt och jag älskar det! Det är liksom my tv-star-moment där och då. Man får komma dit och så är där stylister som fixar hår och smink, alla plagg är steamade och hänger snyggt, musiken pumpar högt och sen count down. 3…2……1….and we are live!

På söndag är det dags för Estrids årliga Halloweenfest. Då kommer morfar pumpan, David är vampyr och jag är spådam. Det är en mysig grej att göra med Estrid. Vi planerar ihop och bakar, pyntar och tänker ut lekar. Jag inser att jag är en sucker för traditioner. I lördags spelade Estrid sitt livs första fotbollscup och bara på en dag hade jag skapat två nya traditioner. ”Matchfrukost” som är äggröra, bacon och amerikanska pannkakor men lönnsirap och ”matchburgare” som är att vi efter cupen åkte till Max och köpte hamburgare.

Det är bara så mysigt att skapa traditioner. Har du också mycket traditioner i din familj?

Jag är för övrigt lite trött idag för jag fastnade på youtube till kl 12 på natten och kollade videos på olika DIY-tavlor. Jag ska göra en tavla och sökte inspiration. Ett tu tre hade jag kollat igenom halva internet och klockan vad alldeles för sent. Men nu har jag en tydlig bild på vad jag vill göra och jag är pepp på att åka och handla in det material som jag behöver. Om jag har tur så hinner jag göra det idag.

Jag har tänkt på det här med DIY. Är ni intresserade av sånt? Hade ni velat ha mer? och i vilket format? youtubevideo, reel på insta, bilder i ett blogginlägg? vilket format känns mest intressant för dig?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
1 år sedan

Jaa, kul med DIY! Youtubevideo!

Anna
Anna
1 år sedan

Först: Supersnygg outfit! Sen: Jag är uppvuxen med traditioner en masse och när mina barn var små var det viktigt för mig att INTE binda upp dem på en massa ”såhär gör vi”. Men nu saknar jag det och önskar att det fanns mer av våra egna traditioner. Så jag trycker på så mycket jag kan med två tonåringar, haha.

När det gäller DIY är jag själv en stor gördetsjälvare så för mig är det mindre intressant och inspirerande än det andra innehållet du har. Men jag kan tänka mig att det ger värde för andra som inte är lika inne i det själva.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x