Veckonytt #170

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS

Denna vita kostym är helt magisk! Åh, jag älskar den! Här snackar vi ett set att bära till vardagen, på jobbet och få en fancy fest! Klä ner med sandaler, klä upp med sandaletter, och megakläupp med bling bling och skyhöga klackar. I love! Du hittar den ärmlösa kavajen här och byxorna här.

Här är tips på presenter och saker att göra till alla hjärtans dag. Men vet du, jag tycker dessa saker är en miljon gånger härligare att göra på en annan dag än just alla hjärtans dag. Det är en tisdag mitt i veckan som en liten present känns extra mycket. Och en vanlig helg blir så mycket mer härlig om man gör något extra romantiskt.

14 starka böcker av kvinnor du måste läsa under 2020. Tack! Jag skriver upp prick varenda en!

Känner du dig som den tjatiga eller jobbiga tjejen i din relation? Bara för att du tar upp något som är ett problem, bör hanteras, bör diskuteras eller bara behövs sägas. Här är en artikel om en väldigt intressant forskning. ”Med utgångspunkt i sociologen Carin Holmbergs forskning på 90-talet har hon tittat närmare på något som kallas för asymmetriskt rollövertagande, som innebär att kvinnor har en större tendens att sätta sig in i mannens situation och anamma hans upfattning om att hans åsikt är det neutrala, det som bara “är”. Att både män och kvinnor uppfattar att mannen “bara är så” gör att han förväntas förändra sitt beteende för sin partner i mycket mindre utsträckning än sin kvinnliga partner.Läs hela artikeln här. Och ställ krav på din partner!

45 livsråd från en mycket vis kvinna som alla borde följa! Wow! LÄS!

Gud vilken magisk baddräkt! Du BEHÖVER DEN!

MODETRENDER 2020 – att satsa på redan nu! Jag skriver upp, sparar inspirationsbilder och planerar vad som behöver uppdateras i garderoben.

Success school: the six steps to success in life. Läs och följ dina drömmar min vän!

House of Philia har bloggat om chili! Och jag blev så sugen! Det är såååå dreamy att koka ett långkok och sen fylla pitabrödet med allt gott!

Alltså WOW! Rosalía bar denna magiska skapelse av Alexander Wang på the Grammy Award! Tips tack till red carpet fashion awards (min bästa blogg!).

Ha nu en peppig start på denna vecka! Njut av dagen, gör något härligt efter jobbet och känn vilken ynnest det är att få leva och njuta av allt livet har att erbjuda! Jag ska jobba i annan stad och ser fram emot gym, middag, hotellsäng och hotellfrukost! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x