Veckonytt #207

Nu är det så mysigt tycker jag. De här mellandagarna som bara är total lugn och ro. Massa lek och pyssel, julfilmer, sovmorgnar och goda middagar. På kvällarna älskar jag stunden när vi alla sveper in oss i filtar och ligger huller om buller i sängen och kollar filmer. Jag tycker den här filten är så himla fin och hade gärna krupit ner under denna.

Jag älskar pussel och föll pladask för detta. För vem vill inte ha ett lyxigt flärdfullt pussel från Jonathan Adler? Jag vet iallafall att det här är ett måste för min mamma.

Jag fick en underbar vas från Cooee design (adlink) i julklapp och måste tipsa dig om samma vas men i denna underbara grå färg. Tänk er denna med vårens första syrener! Magi!

Än har iallafall inte jag tröttnat på stickade klänningar. Nu när jag ska jobba hemma vill jag vara uppklädd om dagarna, men tanken på att bära byxor och jeans på hemmaplan känns konstigt. Därför är den här stickade klänningen (adlink) ren perfektion om du frågar mig.

Jag har ingen bra locktång och känner att det är något jag måste investera i. Den här från ghd (adlink) har jag läst så mycket bra om. Har du testat den? Eller vilken locktång rekommenderar du?

Visst borde jag unna mig en flärdfull datorväska nu till mitt nya liv som influencer? Den här från Bookbinders (adlink) är magi tycker jag! Och hur lyxigt är det inte att man kan få den präglad med sitt namn! Jag älskar det!

Ännu en stickad klänning som är ren perfektion (adlink)! Nu på halva priset! H&M, ni blir bara bättre och bättre!

Jag kommer vilja gå en promenad varje dag under min tjänstledighet och då får vädret inte bli en ursäkt att inte göra det. Dags att investera i en regnjacka! Den här från Stutterheim (adlink) är klassisk och fin tycker jag.

När jag skriver detta inlägg är jag klädd topp till tå i Röhnisch. Åh, vilket underbart märke! Älskar dessa träningskläder. Det här guldiga setet (adlink) tycker jag är grymt snyggt. jag ser mig i sommar, solbränd och pigg, powerwalka på stranden i förd detta.

Börjar din hud kännas torr och stram nu efter ett antal höst- och vintermånader? Min gör iallafall det. Jag är så sugen på att testa denna återfuktande skyddande ansiktskräm från Elisabeth Arden i den kultförklarade serien eight hour.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x