Nya lampor i vårt sovrum

När det kommer till mode gör jag snabba, spontana och ibland lite galna beslut. Men när det kommer till inredning är det precis tvärtom. Jag är så himla himla kräsen, och David med, och innan vi hittat the one som båda enats om kan det ta sin lilla tid. Vi enades tillslut äntligen om de nya lamporna i sovrummet.

Det blev Torrano från Globen lighting i brun marmor (adlink). Det är helt otroligt att vårt sovrum för sex månader sedan var mörkt blått, med fula sängbord från IKEA och en gulnad sänggavel i rotting. Nu börjar sovrummet få den lyxiga flärdfulla hotellkänsla jag vill åt. Jag vill också köpa stenskivor och lägga ovanpå sängborden för att göra dem lite mer mjuka i sitt intryck.

Visst har denna lampa ett otroligt rogivande intryck. Vi köpte dem till varandra som en gemensam julklapp och nu har de äntligen kommit fram. Vi har även, ÄNTLIGEN, enats om en matta till sovrummet där uppe. Det är lika delar fint som stressande att vårt hem växer fram så sakta. Men jag försöker ge de fina känslorna företräde framför frustrationen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x