Mina bästa blomkonton på Instagram

Nu tänker du kanske såhär. ”Blomkonton på Instagram!? Nej, fy! Jag vill ha body, självkänsla och kroppspositivism.” Då är mitt svar. Det får du nu! Blommor är nämligen så bra för själen. Få saker är så otroligt vackra som blommor och de skänker en otrolig glädje, harmoni och känsla av lyx. Att köpa hem en vacker blomma är verkligen att fira sig själv. Här är 9 blomkonton som är ren och skär magi. Jag sparar ner bild efter bild och försöker efterlikna. Jag skriver ner namn på plantorna och planerar var jag kan ha dem i min egen trädgård. Ska vi ta en titt? Ja, men såklart! Det gör vi!

@barablomster
Viola som driver detta kontot jobbar med att odla och arrangera miljövänliga snittblommor. Hon håller även workshops vilket känns väldigt drömmigt. Tänk att kunna binda sådana här kransar själv. Wow!

@botanicamisslilly
Det här är min hovleverantör, Tottie! Den BÄSTA floristen här på Näset. Hon har exakt min stil och hos henne köper man dahlior, rosenskära, luktärter, hortensia på snitt och mycket mycket mer. Älskar henne och älskar hennes fingertoppskänsla.

@paulina.velobloom
Alltså!! Jag dör för detta konto! Paulina är florist och har även hon en utsökt smak. Sen är hon även riktigt riktigt vass på fotografi och hela hennes flöde är så drömmigt. Hon skapar otroligt vackra buketter och jag blir mysig i hela kroppen av hennes bilder.

@ohflorastudio
Det här är mitt STORA favviskonto! Jag blir lycklig, alltså på riktigt lycklig av dessa bilder. Tanya Shaw är australiensiskan bakom kontot och hon skapar de mest färgsprakande, underbara och magiska buketter. Detta kontot är en vitaminkick utan dess like. Älskar älskar älskar!

@livingbyw
Hur många gånger kan jag tipsa om denna kvinna!? Minst en miljon gånger till. Jag ÄLSKAR allt med henne. Hennes stora fototalang och grymma redigering. Hennes sylvassa loppisöga som alltid hittar lyx. Hennes växthus som är inrett till perfektion. Hennes trädgård och odlingar som aldrig upphör att inspirera. Vi har blivit lite instakompisar på sistone och det känner jag mig väldigt mallig över.

@lunden_9
Malin, alltså Malin. Hon skänker dahlianjutning DELUXE! Hon har även instagrams vackraste samling krukor. Och en uteplats inredd till perfektion. Wow, wow, wow! Sen verkar hon också så himla gullig och snäll!

@valleyandroseflowertruck
Detta är så drömmigt så jag måste nypa mig i armen. Detta företag åker runt med en pickupbil fullastad med magiska blommor. På lördagar kan man möta upp bilen och binda sin egen bukett. Helt fantastiskt koncept! Väldigt vackra bilder och otroligt vackra blommor!

@adore_nyc
New york glamour när det är som bäst! Denna ljuvliga blomstershop har skapat en väldigt inspirerande instagram med en blandning av bilder från butiken och deras ljuvliga buketter. Jag sparar och sparar och drömmer om att kunna binda likadant.

@florista_malmo
En av Malmös bästa blomsterbutiker och med ett instagramflöde och drunkna i! Perfekta blommor! Hon blandar även in trädgårdsbilder och bilder från butiken. Galet inspirerande.

Jag kan verkligen rekommendera dig att följa dessa konton. Även om du inte är särskilt blomintresserad. Följ för det vackra. Vi kan alla behöva en dos skönhet i våra liv. Gärna på regelbunden basis!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x