Min nya kruka från Bloomingville

kruka bloomingville-1
Den här växten har min mormor odlat upp till mig från en liten stickling (bless her heart!) så självklart behövde jag den perfekta krukan. Jag letade med ljus och lykta och fann den tillslut. En dovt grålila sak från Bloomingville. Den dova färgen är perfekt till de knalligt gröna bladen. Detta var ett litet kruktips från mig! Men tro inte min krukjakt är över. Nej nej nej, inte på länge. Jag har minst fem andra perfekta krukor jag fått på hjärnan som jag inte blir av med!
kruka bloomingville-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x