Boktips: Almedalen har fallit av Erik Lewin

almedalen har fallit-1Almedalen har fallit av Erik Lewin är the deckare du ska läsa i hängmattan i sommar! En jättespännande och lite annorlunda deckare. Vad händer när en grupp terrorister minutplanerar en attack mot Almedalen, spärrar av ringmuren och på mindre än en timme tar hela Sveriges maktelit och viktigaste politiker, journalister och opinionsbildare som gisslan? Det är en mycket verklighetstrogen, aktuell och skrämmande bild som Lewin målar upp i sin bok. Så skört vår samhälle kan vara och är vi möjligen för naiva som låter statsministern spatsera runt i ett öppet Almedalen eller är vi snarare bärare av demokratin som fortsätter kämpa på och tro på det fria ordet och det öppna samhället?

Jag brukar inte läsa så många deckare för de är ofta som himla lika tycker jag, men det här var en annorlunda berättelse. Och som jag skrev innan, mycket verklighetstrogen. Det gick inte att lägga ifrån sig boken och där många författare inte går hela vägen gör Lewin det. Det är blodigt, iskallt och huvuden måste rulla. Och det gör de också…

Läs!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sofie Predikaka
Sofie Predikaka
7 år sedan

Hej!

Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling ”Årets Babyblogg 2016” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/nominerade-till-arets-babyblogg-2016/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂

Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

Grattis till nomineringen,
/Sofie på Babyshop

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x