Blev det en bok i veckan såsom nyårslöftet var?

en bok i veckan-1
Minns ni mitt nyårslöfte om att läsa en bok i veckan under 2016? Hur gick det mån tro? Klarade jag det? Jag är mycket nöjd och glad över att meddela att jag läste 52 böcker och därmed uppnådde mitt mål. Första gången jag klarat ett nyårslöfte! Vissa av böckerna har jag recenserat i bloggen och de markerar jag här i texten så att du kan klicka dig dit om du blir nyfiken på någon bok. Vissa böcker är på G att recenseras, men det blir lite längre fram. Jag sätter också ut en siffra mellan 1-5 vid varje bok, där 5 är högst.

Årslistan

Nu bara måste du berätta för mig vilket som var dina bästa läsupplevelser under 2016! Sen ska jag också ge en liten teaser om att jag kommer ha en annan läsutmaning för 2017, som vi kan göra tillsammans! Åh, det kommer bli sååå kul! Och jag planerar till och med ett pris till vinnaren, för ja, det är utformat så att man kan vinna. Jag hoppas verkligen ni kommer haka på och tycka det är kul, men än får ni ge er lite till tåls.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 år sedan

Jag heter inte Miriam var en enastående bok som för alltid kommer att finnas kvar i mig. Hur är det möjligt att skriva på det sättet. Förstår det inte.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
7 år sedan

Jag vet! Helt enastående!!

Ulla wolter
Ulla wolter
7 år sedan

Jag har läst en del av böckerna på din lista. Här får du några av mina bästa läsupplevelser.
Anhua Gao- Till kanten av himlen 5

Li Cunxin– Maos siste dansare 5
Noah Gordon- Läkaren 5
Judith Merkel Riley- En vision av ljus 5
Helen Simonson- Major Pettigrews sista chans 3
Fredrik Backman- mormor hälsar och säger förlåt 4
Leila Meacham- Rosornas arv 4
Dessa böcker har gett mycket. Du kan googla för att se vad de handlar om. Kram📕📗📘📙📚

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla wolter
7 år sedan

tack för alla tips! Jag skriver upp dem på en gång!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x