Mina fynd på adlibris bokrea

bokre-1

Inte kunde väl en boknörd och läslus som jag undvika att köpa lite böcker på bokrean!? Det blev en salig blandning av chiclit, deckare, historiska romaner, faktaböcker andra romaner. Jag listar dem och om du läst någon av dem får du gärna berätta vad du tyckte!bokre-2
Jung Chang – den sista kejsarinnan av Kina. En historisk roman om en konkubin som blev kejsarinna och moderniserade Kina på ett revolutionerande sätt.
Erik Lewin – Almedalen har fallit. En klassisk deckare om vad som händer när några terrorister tar över Almedalen. Jag menar, it could happen.
Leif GW Persson – bombmakaren och hans kvinna. Inte en aning vad denna handlar om men älskar alla hans böcker! Det borde rimligheten handla om en bombmakare. Och hans kvinna.
Lyra Ekström Lindbäck – Ett så starkt ljus. Detta verkar vara en roman om lesbisk kärlek? Spännande!
Anneli Jordahl – låt inte den här stan plåga livet ur dig, Mona. En roman om Mona som på 50- och 60-talet växer upp och drömmer om sin framtid. Jag vet inte så mycket om denna men beskrivningen lät jättebra.
bokre-3
Katrine Kielos – våldtäkt & romantik. En typ faktabok om våldtäkt och hur vi diskuterar den. Tror jag iallafall.
Adele Parks – främlingar. Två personer sitter bredvid varandra på ett flyg. Hon är jobbig, han tycker hon är jobbig, de blir kära typ. En hederlig chiclit!
Marika King – projekt längtan. Då jag verkligen gillade Kings förra bok ”supernova” ville jag testa denna också.
Geir Lippestad – det vi kan stå för. Lite advokatnördigt här men så spännande att få läsa hans tankar om hur det var att vara försvarare åt Breivik. Även om man av advokatetiska skäl kan ha synpunkter på att han skrev denna bok. Men jag får väl läsa den först innan jag återkommer till det där med etiken.

Har du last någon av böckerna? Eller är du också sugen på någon?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
sanaz
sanaz
8 år sedan

Jag har inte läst någon av dem. Du får säga om de är bra. Just nu läser jag ”öppnas i händelse av min död” spännade….

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sanaz
8 år sedan

min mamma har precis läst den och den lät mycket spännande!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x