Årets julklappstips är såklart…

INLÄGG I SAMARBETE MED NOVELLIX
novellix-1
Det finns inget som är så härligt som att ge bort böcker. Man ger någon en hel värld. Och ibland en del av ens egen värld om man ger bort en av sina personliga favoriter. Alla har inte tid att läsa böcker och då är noveller lösningen! Små korta berättelser som ger väldigt mycket. I åratal har jag suktat efter boxarna från Novellix. De är som små smycken på bokhyllan och har ett grymt innehåll.

Med koden FRIDA15 får du 15% rabatt på hela Novellix sortiment. Jag har valt mina favoritboxar här nedan. Du hittar hela Novellixs sortiment här.
julklapp novellix-1
För den dekadenta i ditt liv ska du satsa på boken med ryska klassiker. Komplext grubbleri och famlande efter livets mening, apokalyptisk satir, mörk humor och kärlekens tvivel. Detta är noveller att verkligen drunkna i.
julklapp novellix-2
Romantikern ska ju givetvis få fyra noveller om kärlek. I den här boxen finns tre av mina favoritförfattare, nämligen Virginia Woolf, Oscar Wilder och Leo Tolstoy. Om stark förälskelse och om brustna hjärtan. Om fåfänga och ondska, omtanke och besvikelse. Håhå jaja, låt oss vältra oss i kärleken!
julklapp novellix-4
Denna boxen hade jag definitivt önskat mig själv. Fyra feel good noveller för vardagslyxaren! Fyra toppenförfattare som skriver så mysigt och bra att man myser hela vägen in i ryggraden! Dessa noveller ska ju med fördel läsas i badet, med chokladen redo och något gott i glaset. En ögonmask under tiden och egentiden är förädlad till en helt ny nivå!
julklapp novellix-3
Älskar du också att läsa för barnen? Det gör jag. Det är min bästa stund på dagen när jag läser för Estrid. Fyra noveller av Astrid Lindgren är en box som passar hela familjen. Små varsamma böcker om svåra, spännande och nyfikna ämnen.
julklapp novellix-5
Till feministen! Ja men självklart var jag ju tvungen att hitta en box som passar det feministiska biblioteket! En box med noveller skrivna av powerkvinnorna Kerstin Thorvall, Bodil Malmsten, Birgitta Stenberg och Suzanne Brögger. Denna box blir min första att öppna! Feministisk litteratur tröttnar jag aldrig på. Den fyller mig och inspirerar mig, stärker mig och får mig att må så bra med mig själv.

Hoppas du hittar en box som passar dig eller någon i din närhet. Det finns sannerligen inget bättre än att få ge bort en bok till den man tycker om.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x