Vårt gemensamma bokbingo för 2017

bokbingo
Men hur kul är inte detta? Bokbingo! Jag hittade den här på pinterest för länge sedan och tänkte direkt att detta vill jag göra med mina bloggläsare 2017. Ni var ju många som gillade mina bokrecensioner under 2016 och som själv läser mycket! Därför tänkte jag fråga om ni var intresserade av att göra detta tillsammans med mig?

Vi gör det extra festligt, den som får bingo först får ett litet pris av mig! Som ni ser är det tre nivåer i det är spelet, beginner som klarar en rad, intermediate som klarar hela ramen av bingot och experten som lyckas checka av alla rutorna. Och alla tre får pris såklart!

Gör som jag, skriv ut och klistra upp på lämplig plats i hemmet, inventera dina olästa böcker hemma och sedan är det bara att get down to business. Vi kan ju hjälpa varandra med boktips. Just nu läser jag rutan ”read a book originally written in another language” och boken Veronika bestämmer sig för att dö av Paulo Coelho. Det här känns så kul för det blir som en liten boklubb, bokforum här i bloggen och förhoppningsvis kan ni läsare även få kontakt med varandra och ge varandra bra tips och feedback på böcker. Jag hade så mycket glädje av förra årets bokutmaning och hoppas att årets kan ge mig och er lika mycket glädje.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Jag är med!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

åh vad skoj!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x