Fridas ultimata julklappstips till bokälskaren

julklappstips bokälskaren
Vad ger man egentligen bokälskaren? Ja, mer än böcker då? Det här har jag fnulat på länge och kommit fram till den här ultimata julklappslistan. Här är allt bokälskaren önskar, behöver och bör ha faktiskt. Vi kör!

1. Presentkort på valfri bokhandel så kan den lille bokmalen välja helt själv. Jag fick själv ett gediget presentkort i födelsedagspresent och det känns som jag bär världen i min plånbok!

2. Lyxiga lakritspraliner (här). Ett måste för att skapa en rejäl dos mys under läsningen.

3. En penguin te-kopp är ju ett måste (här). Välj din bokälskares favvistitel och köp den på en kopp. Älskar dessa så!

4. Uberlyxigt doftljus från Svenskt tenn (här). Ja tack säger bokälskaren over here!

5. Bokstöd från Roos Interior (här). Som ett smycke i bokhyllan!

6. Bästa tekoppen från Spode (här). Jag har själv dessa och de är en ren njutning att dricka ur. Och så är det ett smycke i sig själv!

7. Mysig morgonrock från Åhléns (här). Vem vill inte svepa in sig i en mjuk morgonrock och stoppa fötterna i ett par mjuka tofflor, när man ska dyka ner i en ny bok? Det är den ultimata läsoutfiten.

8. Den perfekta läslampan från Svenskt tenn (här). En riktig dyrgrip, men hey, bara det bästa är gott nog för en bokmal!

9. Tekanna från Höganäs (här). Ibland är en kopp inte nog och det kan behövas en hel kanna. Den här gulliga och bulliga tekannan är en av mina favvisar.

10. Yllepläd från Klippan (här). It goes without saying att man måste ha en varm och mjuk pläd av svepa om sig när man läser!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x