Som det kan gå

julafton-1
Titta vad jag hittade! David tog visst några bilder på julafton och här ser ni Estrid i full färd med att öppna ”Esti aket”. Ja, det är Estrids paket. Vad fint att vi fick några bilder från julafton ändå.

Igår hade jag planer på att göra collage och förbereda några härliga inlägg men en viss mamma somnade när hon nattade lilla barnet. Eller det var värre. Jag somnade innan Estrid och när jag somnat traskade hon upp igen och ut till David. Så han fick komma in med henne igen. Haha, åh herregud vad man är trött då. Så jag somnade vid halv åtta, men sen vaknade jag å andra sidan pigg som en mört klockan 5 nu på morgonen. Det var sååååå skönt att sova så tidigt och så länge. Men dock en aning snopet med tanke på att inga collage blev gjorda. Så än får ni hålla ut lite innan vi börjar med min årssammanfattning.

Idag är jag och Estrid hemma från jobb och föris och vi ska åka hem till oma och opa, min mormor och morfar. Det blir bra. En skön promenad, en bussfärd, kaffe och massa kärlek till Estrid. De är så förtjusta i Estrid och det är alltid så himla fint att se dem tillsammans. Man vet ju inte hur länge ens äldre finns kvar så därför försöker jag verkligen njuta av varenda stund.

Ha en fin dag mina vänner! Och titta in efter lunch för då kommer min bokutmaning som jag utlovade. Den vi kan göra tillsammans!

Ni glömmer väl inte heller bort att jag har en give away med en ögonskuggspalett från Chanel?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x