Jag har en alldeles egen oas av grönska

en oas av grönska
Igår var jag på Ullared! Om du följer mina insta-stories har du redan bildat dig en uppfattning om vad jag tyckte om Ullared! =) Jag filmade massor där så det kommer bli en youtubefilm istället för ett blogginlägg om detta besök. När vi kom hem med vår fullastade bil gick jag raka vägen ut i trädgården för att titta till den. Jag har en egen oas av grönska. Det händer saker i den varje dag. Vi har en buske som fått dessa vita blommor. Vet du vad det är?
en explosion i trädgården-2
Äppelträden blommar!
en explosion i trädgården-3
Överallt denna grönska. Vinbärsbusken ser ut att ge en bra skörd i år!
en explosion i trädgården-4
Jordgubbarnas små vita blommor börjar synas nu!
en explosion i trädgården-5
Åh, min pride and joy i trädgården. Våra syrénbuskar. De är enorma! Jag klippte av massor från en buske igår och har nu en underbar bukett här hemma. Man behöver inte köpa blommor när man kan gå rätt ut i trädgården. Vilken otrolig lyx!
en explosion i trädgården-6
På framsidan har vi ett annat träd nu som har exploderat i ett rosa moln. Jag har ingen aning om vad det är, men det är så himla vackert! På Ullared köpte vi vattenspridaren, blomspruta/pistol och en maskrosrensare och jag längtar så efter att börja vattna här hemma. Verkligen rå om mina plantor. Att köpa hus var så länge min dröm och det är precis så drömmigt som jag hade hoppats. Den friheten som finns i att bara kunna gå ut, ha allt nära till hands och att släppa ut barnet i trädgården är verkligen riktig livskvalitet. Jag mår så bra i vårt hus.

Idag är stora kalasdagen för vår del! Estrid och David ska på Estrids livs första kompiskalas! <3 Under tiden ska jag vara här hemma och förbereda inför vårt kalas som vi ska ha här. Nämligen Davids! Jag ska försöka klämma in en solig powerwalk, cupcakedekoration och speedstädning innan våra gäster trillar in. Ha en fin och solig dag du med! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anneli
Anneli
6 år sedan

Lagerhägg tycker jag det ser ut som.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anneli
6 år sedan

åh tack! nu vet jag det! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x