Halvårsbröllopsdag och datenight på Nama

datenight på Nama-1
Igår överraskade David mig med barnvakt och datenight på Nama så att vi kunde gå ut och äta bara vi. Precis vad jag behövde. Igår hade vi varit gifta i ett halvår. Tänk vad tiden gått fort! Det var sommarkväll och jag var barbent och lycklig. Jag hade på mig två nya reafynd från H&M. Klänningen (här) är i perfekt modell med lite längre kjollängd. Och så mjuk och skön!
datenight på nama
Jag matchade med mina vinröda sammetsklackar från Bianco och en ny väska (här) också reafyndad! Väskan kostade typ 79 kronor! Men den ser så himla sleek, elegant och lyxig ut. Det är så roligt att få klä upp sig och bara vara vuxen.
datenight på Nama-4
David hade bokat bord på Nama, en asiatisk restaurang i Höllviken som gör SÅ god mat. Personalen är så himla gullig och kvällens timmar gick så himla fort. Vi bara pratade och pratade och inte en enda gång om Estrid! Vi pratade om drömmar och utmaningar, svårigheter och funderingar, glädjeämnen och lycka. Allt det man behöver prata om men oftast inte hinner i en vardag och av hämtning och lämning, pannkakor, storstädning och tvätt i stora lass.
datenight på Nama-5
Vi delade på dumplings och edamamebönor till förrätt. Typ mina bästa rätter!
datenight på Nama-6
Till huvudrätt åt jag sushi med pankofriterad kyckling, gurka och spicy mayo. Alltså <3 <3 <3.
datenight på Nama-7
David åt en varmrätt som var så god. Typ friterad kyckling, stirfried grönsaker och ris. Kaffe på maten och sen var vi nöjda, mätta och glada. Ett halvår som man och fru. Det är himla fint det!

När du läser detta är jag på väg till Ullared. Hur bananas är inte det? Jag har aldrig varit där förut och tveksamt om jag kommer vilja återvända efter idag. Jag har skräckblandad förtjusning inför detta besök. Jag har planerat med gympaskor, vattenflaska och en inköpslista som jag ska försöka hålla mig till slaviskt! Har du varit på Ullared? Är det bra eller bara kaos?

Ha en fin helg min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 år sedan

Älskar Ullared, är där flera gånger per år.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

Jag har inte riktigt bestämt mig om det blir fler resor dit! =)

Maria
Maria
6 år sedan

Hej
Kolla in deras lampavdelning har hittat några av mina finaste lampor där.
Ibland kan man göra fina fynd på deras sminkavdelning.
Ha en fin dag

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
5 år sedan

ja det hade sjukt mycket snygga lampor! tänkte faktiskt också på det!

Anna
6 år sedan

Herregud så gott det ser ut. Skönt att bara då vara vuxna tillsammans.
Ullared har jag varit på en gång men det var typ 5-6 år sedan. Jag blev helt kaosig, visste inte vad jag skulle ha och var jag skulle gå. Fynda på!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
5 år sedan

Det var gott och väldigt välbehövligt! Så mysigt att sitta ner och bara vara vi. Och angående ullared, japp, man blir kaosig. Det var helt sinnessjukt!

Linda
6 år sedan

Har bara varit på Ullared 1 gång och det var förra sommaren.
Jag tyckte det var kul att gå runt där, men man får vara beredd att trängas en hel del med folk. Finns mycket bra till barn där och en massa annat med såklart.
Ha en fin dag på Ullared
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

de hade riktigt bra grejor!Men det var samtidigt ganska kaosigt! =)

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x