vecka 8.

Åh, jag känner verkligen att drömmar slår in! Hela tiden händer saker som jag en gång drömde om. Jag tror inte det handlar om magi. Eller vissa hade kallat det magi, andra gud, en tredje att det är universum, laws of attraction, kristaller eller målsättning. Alla har nog rätt. För vad jag tycker det handlar om är förmågan att våga drömma, konkretisera drömmen och leva med den i sig. Då tar man medvetna såväl som omedvetna steg mot drömmen.

När jag var liten hade jag en lek jag gjorde hela tiden. Jag tittade på tv, hemma hos kompisar, folk på stan och i tidningar och betraktade deras kläder. Sen låtsades jag att jag alltid fick gå runt i plocka det jag ville ha. Det här var en av mina favoritdagdrömmar och jag höll på med det i flera år. Jag tänkte på vad jag skulle plocka, hur jag skulle bära det och styla det. Härom veckan var jag på Kappahl för att hämta grejor till våra samarbeten. ”Ta vad du vill” var deras ord till mig och jag fick stanna upp. Nu hände det! Den där dagdrömmen blev sann. Likadant igår när Madelaine fotade mig slog det mig igen. Drömmen om att vara influencer som bygger upp ett stall med folk börjar också bli sann. Nu har jag en egen fotograf. Ja, det hade jag ju såklart innan också med David men nu är det liksom på riktigt!

När stunder som dessa händer är det viktigt för mig att stanna upp och fira hur långt jag kommit i livet och med mina drömmar. Och du må tro att det sporrar mig att drömma större och härligare.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x