Mina mål och önskningar för 2017

output_n4VQQ8
Nu har vi henne här. Vårt nya år och som alltid är jag så otroligt förväntansfull. 2016 var faktiskt ett mycket mycket bra år. Och det tycker jag att jag och min familj var värda med tanke på vilket besvärligt år 2015 var. Jag är inte mycket för nyårslöften för dels handlar det nästan alltid om träning/viktnedgång och dels så misslyckas man med dem och då känner man sig apdålig. Jag tror mer på att sätta mål och att skriva ner dem så det blir mycket tydligt för en själv var det är man vill gå och vad man vill nå. Ibland kallar jag dem för mål och ibland önskningar. Det är saker jag vill uppnå om jag får lov att drömma stort, men som inte handlar om att jag måste leverera och lyckas med ett löfte. Jag är usel under piskan, men viftar glatt på svansen efter morötterna.

Privata mål

* Lära mig mer om aktier och sätta mig in i mina ISK-konton bättre. Jag vill bli bättre på pengar, placering och att helt enkelt tänka smart kring pengar.

* Köpa en bil till för det hade sparat mig så otroligt mycket tid att slippa pendla om dagarna.

* Jag har börjat känna mig så orkeslös och trött, som om allt är fysiskt besvärligt. Lite som om jag är groggig i skallen och utmattad i kroppen. Jag har ofta ont i ryggen och flåsar rätt tilltaget när jag gått upp för några trappor. Jag hade otroligt gärna velat att 2017 var året då jag äntligen tränade regelbundet. Två gånger veckan eller nått sånt. Problemet för mig innan har alltid varit att all träning satt igång ätstörningsmonstret i mig och jag har inte vetat hur jag ska träna utan att bli negativt påverkad och få dåliga tankar. Detta är mer än önskan än ett mål för jag VILL så gärna vara stark och snabb och ha balans även när det kommer till träning. Och jag tror det hade varit en viktig pusselbit i att leva ett harmoniskt liv.

* Skapa den perfekta basgarderoben! This has to happen!

* Springa en mil! Det har jag aldrig gjort och det är verkligen en sådan grej jag vill kunna checka av. Tänk att orka springa det lätt och ledigt! I mycket snygga tights och hemskt snabba skor.

Professionella mål

* Få 10.000 unika läsare i månaden här på bloggen. Jag har en rätt lång väg kvar men tänker att med hårt arbete, er support och lite jäklar anamma ska det gå.

* Fortsätta utveckla bloggen än mer till en business.

* Få 2000 följare på bloggens nya instagramsida!

* Ta mig i kragen och skaffa mig min advokattitel.

* Medverka i Almedalen på något sätt.

* Föreläsa om feminism och jämställdhet.

Hur tänker du kring allt det här ståhejet med nyårslöften/mål/önskningar/kalla det vad du vill?
årsmål-1

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

16 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
7 år sedan

Jag är helt på din linje. Jag avger inga konstiga löften som jag ändå inte kommer hålla. Däremot har jag ett, jäkligt tydligt, mål för ögonen. Jag tänker ta körkort detta år! Det är så på tiden, jag fyller faktiskt 37. Fler mål än så sätter jag inte upp, förutom några små eventuellt. Kram och gott nytt år!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

det var ett mycket bra mål! körkort och bil är FRIHET!

Anette
Anette
7 år sedan

Min önskan är att åka ner slalom. Bra för själen att blicka ut över fjället. Målet får bli 30 skiddagar.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

jag tyckte alltid det var lite ångestfyllt att åka skidor. När man kanade över en isfläck isade blodet i mig!

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Ibland tror jag att jag ska dö…
Lite av tjusningen att utmana sina rädslor. Men mest av allt handlar det om kärlek till fjället! Sommar som vinter.❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

you crazy!

Anna
Anna
7 år sedan

Älskar nya år. Älskar nya mål!
En mil fixar du, om du vill och ger dig själv lite tid! Gå och spring och lyssna på bra poddar. Löpningen är meditation för mig, ett andningshål med ensamtid. Se det som det istället för prestation.
Jag Har fyra mål inför 2017,
Klippa mitt hår kontinuerligt
Gör ansiktsbehandling minst varannan månad
Fixa naglarna så de blir blan slam!
Och sist,
Skriva tre sidor varje dag på ett projekt jag har.
Gillade ditt mål med att ta tag i och ha koll på ekonomin och placeringar och så.
Jag tror på mål och nya år!
Kör hårt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
7 år sedan

du har så rätt angående löpningen. jag ska verkligen försöka ha det tänket. Dina mål var superhärliga! Jag vill nog också ha dem! =) Kram på dig

Lina Maxedius
7 år sedan

Låter som relevanta mål som du säkert kan uppfylla.. Jag brukar inte heller ge nyårslöften för jag vet att jag inte kommer att hålla dem.. Men jag har iaf satt några mål för mig själv och bloggens utveckling.. Vi får väl se hur det går.. Man måste ju sikta mot stjärnorna för att hamna i trädtopparna.. Imponerad av ditt mål att springa en mil.. Jag hade varit glad för 1 km haha.. =)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lina Maxedius
7 år sedan

åh berätta, vad är målet för bloggen? Spännande att utbyta tips och tankar ju!

Annika
7 år sedan

Jag brukar inte heller ge några nyårslöften. Däremot tycker jag det är bra med mål. Och jag håller tummarna att du når dina mål och hejar på dig härifrån. You go girl!! Jag tror på dig. Stor kram Annika

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annika
7 år sedan

tack vännen! i’ll do my best! =)

S
S
7 år sedan

Tycker dina mål låter grymma 🙂 roligt med den perfekta basgarderoben, ser fram emot sådana inlägg 🙂
Jag har egentligen bara ett mål i år, att sova mer. Får se hur det går, hittills sådär 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  S
7 år sedan

haha åh vilket underbart mål! som jag saknar sömn! men istället tröstshoppar jag en basgarderob =)

Josefine
Josefine
7 år sedan

Vilka bra mål! Jag ska fokusera på att stressa mindre och ta hand om mig själv lite mer. Av olika anledningar känner jag att jag ska sänka kraven på alla plan och förhoppningsvis bli starkare nästa år… Ska i alla fall fortsätta träna karate (vi tränar hela familjen tillsammans) och göra små saker som piggar upp i vardagen. Köpa lite lyxiga krämer, kläder, ta skogspromenader etc. Gott nytt år!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
7 år sedan

åh ja sååå bra! mitt liv blev så himla mycket bättre när jag blev lite mer hakuna matata och chill. och om du behöver tips på lyxiga krämer och kläder så bara säg till. I’m here to please!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x