Veckonytt #14

2017 års första veckonytt! Åh, det låter som nått va? Jag smiter in här en snabbis innan jag springer iväg till jobbet. Idag och imorgon ska jag in på kontoret och kolla läget. Finns säkert en hel del mail och post som måste hanteras. Men först, veckans bästa grejor!
veckonytt1
Fröken Frimans krig. Åh, denna serie kan väl inget ha missat? Den är SÅ bra. Och extra mallig blir jag över att Friman och de andra var liberala kvinnor. Du hittar alla säsonger på SVT play.
veckonytt2
Frida, som har bloggen Trendenser, har blivit intervjuad på blogg.se om att vara mamma. Det är öppet, ärligt och mycket modigt. Bravo Frida, bravo!
veckonytt3
Sandra Beijer listar sina toppböcker från året. Jag älskar sådana här inlägg och hon brukar välja mycket bra och spännande böcker.
veckonytt4
WhoWhatWear listar 2017 års mest troliga it-väskor. Och jag tror de har så rätt för jag vill ha prick varenda väska!
veckonytt5
Career girl daily har skrivit en artikel om hur bloggaren Chiara Ferragni blev en av de allra största modebloggarna. Och med tanke på att hon genom bloggen nu har en inkomst på ca 10 miljoner EURO får man ju verkligen säga att hon har lyckats!

Nej, nu ska jag springa iväg! Vi hörs sen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
7 år sedan

Fröken Frimans krig, helt underbart program. Såg också dokumentären som Kattis Ahlström gjort om verklighetens Fröken Friman & Co, tänk vilka starka kvinnor och vad mycket vi har att tacka dem för. En riktigt God fortsättning önskar jag dig!! kram Annika

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annika
7 år sedan

men ja dokumentären var SÅ bra. och som liberal kvinna själv blev jag mäkta stolt över mina systrar från en tidigare generation. VILKA KVINNOR! WOW! Men än är inte kampen över. Vi må ha kommit en lång bit men enda framme är vi inte. Kram!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x