Nyårsafton 2015

nyårsafton 2015-1

Här är vi och visar upp dagens outfit från gårdagens nyårsafton. Jag bar min nya go to favvis klänning. En glittrig draperad sak från Wera, som jag också var min klänning på julafton. Mitt val av eh skor (?) aka pissetofflor är beviset på att vi firade hemma. Gårdagens baluns blev ju inställt på grund av sjukdom, stackars sjuklingarna, och vi valde att fira bara vi tre. Jag hade redan gjort förrätt och efterrätt som skulle med till festen, så vår meny var ju redan klar. Hummersoppa och crème brulée stod på menyn. Vi hade verkligen bästa nyår. nyårsafton 2015-2

Estrid var sjukt pepp på nyårsafton!nyårsafton 2015-3

Jag hade ett sotat lila öga med MASSA glitter. Inspirerad av en video av Lisa Eldridgenyårsafton 2015-4

Jag dukade vackert och vi åt middag tidigt, redan klockan fem, på så sätt åt vi middag tillsammans med Estrid. Under tiden spelade jag min ultimata playlist och  efter maten dansade jag och Estrid tryckare och hade pusskalas. Vi dansade till den här jazziga playlisten och i lägenheten var det varmt och skönt och överallt glimmade tända ljus. Det kändes drömmigt, precis som filmen the Holiday faktiskt. När Estrid somnat åt vi efterrätt och spelade TP. Jag måste varit oerhört trött redan vid 20.00 för på frågan vad heter Sydamerikas urbefolkning var svaret indianer, men jag svarade gazpachos. Det är en soppa… Nämnde jag att vi spelade med barnfrågor. När David slutat skratta 30 minuter senare återgick lugnet. Tills vi mässade min latinälskling Christina som nu aldrig kommer sluta håna mig för mitt svar. Må 2016 bli allmänbildningens år!nyårsafton 2015-5 nyårsafton 2015-6

I takt med att minuterna tickade ner började fler och fler raketer smällas av och vi spelade kort, kollade Bingolotto och framförallt pratade vi. Som man aldrig riktigt hinner göra i vardagen med en bebis. Vi pratade om året som gått. Det har varit en underbart år, men ett kämpigt år. Vi har prövats på många sätt, det var allt lite kämpigt att få barn, men allt vände för några månader sedan och med sammanflätade händer konstaterade vi att det har vänt nu. På riktigt. 2016 är mitt år. Vårt år. nyårsafton 2015-7 nyårsafton 2015-8 nyårsafton 2015-9

När klockan närmade sig midnatt tassade vi in till Estrid, i fall hon skulle vakna och bli ledsen när det brakade loss. Till ljudet av Skansens nedräkning stog vi vid Estrids säng och sa Gott nytt år. Vår lilla groda bara snarkade på. Hon vaknade inte av en endaste raket. Kort efter midnatt somnade vi in och kort därefter vaknade vi igen och det var fyra på morgonen och Estrid var hey baberiba och efter noga övertalning somnade vi tillslut om. För att vakna klockan sju. Det är med lite grusiga ögon vi möter denna första dag på året men vad gör väl det när minnet av vår första nyår landar så mjukt i magen.

Hoppas din nyår var härlig. Om den inte var det så är det också okej. Nyår är inte alltid så himla härlig. För mig blev det härligare ju äldre jag blev och ju lägre kraven blev. Förr var det alltid så hypat. Det kommer ju alltid en ny nyår, det är ju det fiffiga!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Charlie CS- Kulturtant som älskar jul och cramar
8 år sedan

Så mysigt inlägg och hela din blogg verkar helgo! Tack för ditt besök och kommentar på mina bloggar! Så kul att hitta till nya bloggar via Lindas länkfest!

Coolt att du tillockmed har egen domän! Vart ligger den?

Ha en fin fortsättning på helgen…och gott nytt bloggår!

Frida G Svensson
Frida G Svensson

men tack vännen! det kändes jätteroligt att få hitta alla dessa nya söta bloggare genom better bloggers. Keep up the good work! ska bli kul att fortsätta följa varandra. Min domän ligger hos Binero. jag har verkligen fått nytt bloggpepp sen jag fick min egen domän. gott nytt bloggår på dig med hjärtat!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x