Better Bloggers länkfest!

länkfest-1Trötta sitter vi i våra stugor denna nyårsdag. vad passar då bättre än en STOR dos inspiration? Bloggnätverket Better Bloggers, som jag är en del av, har sammanställt ett inlägg med länkar till oss blygares bästa inlägg. Så mycket bra, härligt och inspirerande material.

Du hittar alla länkarna här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Beata Rydén
7 år sedan

Jag gick med i Better Bloggers ganska nyligen, då jag precis gick över till att blogga på svenska 🙂 Tycker det är så roligt att man kan träffa andra genom nätverket, och länkfesten är ju jätterolig och gör att man upptäcker många nya människor 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Beata Rydén
7 år sedan

jag gillar verkligen better bloggers. har lärt mig så mycket! älskar länkfesten, har upptäckt så många härliga bloggare!

Beata Rydén
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Ja, jag är väldigt glad att jag upptäckt better bloggers 🙂 älskar podcasten också!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Beata Rydén
7 år sedan

samma här! tänk när du och jag får va med i poden! 😉

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x