Bloggpicknicken som blev utan picknick

bloggig picknick1-1
I lördags hostade jag en bloggpicknick, men som inte alls blev en picknick. Väderleksrapporten för lördagen var mycket olycksbådande, men fina Agnes och Madeleine kom till min undsättning. Vi fick abonnera deras underbara café, Dornonville. Jag har ju bloggat om detta underbara fik innan.

Vi var en massa glada och härliga kvinnor. Ska vi kolla vem som var där?
1
Min fina syster Paula var såklart där. Och mamma med, men hon fastnade inte på bild. Leslie var där och överraskade min damer med en miniworkshop. Denna mexikanska superentreprenör är min mentor och vän och ja, allt med henne är fantastiskt!
bloggig picknick3-1
Två modiga bloggläsare, Sanna (till vänster) och Marlene (i mitten), kom till min bloggpicknick. Och alltså VILKA KVINNOR! Dagen efter skickade jag ett meddelande till dem båda. ”Har jag kompischans på dig. Var god kryssa ja, nej eller kanske”. En jäkla tur att de båda sa ja. Ett rungande ja faktiskt om jag får lov att skryta. Till höger sitter min bästisälskling Sara. Kolla på hennes ansikte!? Det är ett sådant ansikte som kallas ”så sinnessjukt snygg att man blir tårögd och vill klappa på henne hela dagen-ansikte”.
bloggig picknick4-1
Dresscode för dagen var vitt, ljusblått och ljusrosa! Och ALLA var SÅ fina! Vi var så somriga och härliga att det inte gjorde något alls regnet stod som spö i backen utanför fönstrena.
2
Hur var det nu med den där picknicken som aldrig blev? Jo, det olycksbådande vädret gjorde att det inte alls kändes särskilt festligt att sitta och häcka i en park. Särskilt inte klädda i vitt och pasteller! Och eftersom vi då skulle vara inomhus kom Caroline med den briljanta idén att vi istället skulle göra mat och servera på kafét. Eftersom Caroline är GRYM på matlagning blev hon ansvarig. Lax med krämig potatissallad som den matiga rätten och till efterrätt två tårtor. Alltså HUR fina? Rabarbermousse! Det är allt jag säger! Caroline kommer lägga upp receptet på sin blogg.
bloggig picknick7-1
Om vi hade tråkigt? I don’t think so! Caroline, Christine och Clara (bossbloggen) (CCC for the win) var the life of the party.
bloggig picknick9-1
Som äkta bloggare var vi duktiga på att fota maten och varandra!
3
Mina fina Gabbi var där! <3 Och såklart Grinde (eller Britt Inger som hon också heter). Hon var en ljuvlig ljusrosa sommardröm!
frida
Jag fastnade i en annan kamera och jag hade på mig ljusrosa ”silkesblus” (i 100% äkta polyester och ja JÄKLAR vad jag svettades). Nu får det här tramset med billiga blusar i polyester vara över för min del! Iallafall matchade jag fanskapet med vit spetskjol och bruna pumps.
4
Carro följde inte klädkoden och var rebell i guldin kjol! Clara följde inte heller klädkoden och var rebell i ett ljuvligt grått set. Ja, det är ingen ordning på dessa damer, men det är ju faktiskt det som är så härligt med dem. Starka och modiga och går sin egen väg. Även om de båda varit ljuvliga i en fluffig ljusrosa sak. Men hey, ho, man kan inte få allt här i världen.
bloggig picknick10-1
Efter maten hade Leslie en miniworkshop för oss. Leslies hela entreprenörskap går ut på att ge folk bättre självkänsla, och framförallt att ge det till barn. Min blogg handlar mycket om female empowerment så vi slog våra kloka huvuden ihop och Leslie gjorde en workshop på temat selfesteeme och selfleadership. Det ledde oss in på många bra och djupa samtal och jag var så glad och tacksam för att Leslie tog sig tiden för mig och mina bloggisar.
bloggig picknick11-1
Såhär fint hade vi det bland rosa väskår, guldin inredning, röda sammetsmöbler och massa gröna stora växter. Malmös mest drömmiga café och perfekt för min bloggpicknick som blev utan en picknick.

När det var hej då fick alla vars en goodiebag. Gud vad jag kände mig bloggig som hade fixat det! Och och och, det blev en över och den ska jag tävla ut till en av er. Så stay tuned så kommer det upp en give away inom kort.

Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

44 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
MALIN
7 år sedan

Ser jättemysigt ut! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  MALIN
7 år sedan

ja det var toppen!

Bella
7 år sedan

Men vad mysigt det blev ändå!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bella
7 år sedan

ja det löste sig så himla bra!

Jennifer
7 år sedan

Vad mysigt och kul 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jennifer
7 år sedan

ja jag hoppas kunna dra ihop fler bloggträffar framöver!

Carro
7 år sedan

Men så mysigt! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Carro
7 år sedan

<3 <3 <3

Sara
Sara
7 år sedan

Åh va roligt 🙂 ser ut som en verkligt lyckad dag:D

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
7 år sedan

ja det blev verkligen fint!

Linnea
7 år sedan

Åh vad fina bilder!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linnea
7 år sedan

tack, vad glad jag är!

Asylmamma
7 år sedan

Åh vad trevligt ni ser ut att ha haft det 😍 Hade jag bott närmare hade jag gärna tagit emot en inbjudan ❤️👍🏻

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Asylmamma
7 år sedan

Du hade varit SÅ välkommen!

elin
7 år sedan

Jätte mysigt!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  elin
7 år sedan

<3

Molly
7 år sedan

Hatar att svettas! Har liknande kjol från Bon Prix:D

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Molly
7 år sedan

alltså bort med svettiga plagg!

Julia Svensson
7 år sedan

Åh vad mysigt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Julia Svensson
7 år sedan

<3 <3 <3

Cindy
7 år sedan

Det så veldig hyggelig ut da!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cindy
7 år sedan

ja det blev toppen! tack för din kommentar! <3

elin
7 år sedan

Så mysigt!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  elin
7 år sedan

<3 <3 <3

Finurliga fröken
7 år sedan

Men så mysigt! Jag har en dröm om att en dag kunna vara med på ett blogg event. Så härligt att få hänga med andra som älskar blogg världen lika mycket som jag och lära känna nya härliga människor och nya saker. Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
7 år sedan

Då ska vi se till att din dröm blir sann!

FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling
7 år sedan

Mysigt 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson

<3

Gabriella
7 år sedan

Åh så trevligt!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gabriella
7 år sedan

<3

Chanapha
7 år sedan

Vilka härliga bilder 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Chanapha
7 år sedan

tack! vad glad jag blir!

Clara, Bossbloggen
7 år sedan

Var ett så mysigt event Frida, så bra uppstyrt och fantastisk mat och sällskap! Ledsen att pajja klädkodsambitionen men det är mest svart och grått som gäller i den här garderoben 😉 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Clara, Bossbloggen
7 år sedan

tack! vad glad jag är att du gillade det. OCH du är förlåten för kläderna! 😉

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
7 år sedan

Så roligt det ser ut att ha varit 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson

ja vi hade det jättefint!

Ida
Ida
7 år sedan

De låter ju superkul 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
7 år sedan

det blev toppen!

Emilia
7 år sedan

Låter mysigt och roligt med goodiebag och give away. Yey 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emilia
7 år sedan

yes, stay tuned!

Lina
7 år sedan

Vad fint ordnat! Synd en inte fick ihop det.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lina
7 år sedan

jag vet!! du var saknad! vi får träffas en annan gång. snart hoppas jag! och vet du, jag vet vem din bror är. Han har hållit förhör som jag varit målsägandebiträde i.

Caroline
6 år sedan

Vilka fina bilder du tog Frida! Ska upp med recptet pronto 🙂 Och regler är väl till för brytas? 😉 puss min sköna!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

Härligt när receptet kommer upp!

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x