Semestern är nu officiell!

sommarshopping-1
Första semesterveckan inleds prick nu! Vi är dagar från vår utlandsresa och jag börjar få resfeber. Tvättmaskinen går varm och packningslistorna fyller jag i omsorgsfullt. Jag har utökat garderoben med sommarkläder till hela familjen.

Det är några dagar kvar och vi ska maxa semesterkänslan under hela semestern. Jag kan inte minnas en såhär efterlängtad semester och dagen kommer snart glida över till en sommarlunch ute på stan med en ny bekant, för att sedan gå mot eftermiddag och bara ledig tid. Igår, efter att vänner gått hem och Estrid somnat, hade jag och David filmkväll. Jag kan knappt minnas det hände senast och vi såg två filmer, åt thai och låg i vars en ände av soffan och sa att nu har vi det härligt.
sommarshopping-2

Är jag tjatig om den här semestern? Om min resa? Ha tålamod, jag är ju blott som en liten jungfru som aldrig rört mig utanför Malmö med omnejd. I vart fall aldrig med min lilla familj och bara 3-4 gånger med David. Jag är inte en worldtraveler, en världsmedborgare. Jag är mer en hemmakatt. Men jag känner mig som en upptäckare och ja de må blott vara all inclusive, men för mig är det ÄVENTYR! Så ha tålamod, även jag ska nog få tillbaka fötterna på jorden snart igen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x