Dragshow och finmiddag

Igår var jag i Helsingborg med Christina för finmiddag på BaraVara och sen en glittrig dragshow. Restaurangen kan jag verkligen rekommendera. Otroligt god mat och väldigt fin inredning. MEN det står att det rekommenderas att man äter 3-5 rätter, vilket enligt mig var rent för mycket. Efter två var vi mätta och det var lite trist att tvinga ner hummer och oxfilé. Men smakerna! SÅ SÅ SÅ gott! Hett tips med andra ord.

Sen var vi på dragshow. Drugorna var underbara men annat kan sägas om klientelet. Vi trodde vi skulle på gaykväll och därmed inte möta män som ville ha oss utan men som bara ville va med oss. Men så blev det inte. Därför fick vi parera halloweensminkade packade män. Det tar udden av kvällen när man hela tiden måste passa på hur man beter sig. Om en sunkig man tittar åt ens håll vet man att man genast måste vända sig om från honom, annars tar han minsta ögonkontakt som ett kontaktförsök. Man vet också att nu måste man dansa mer roligt än snyggt för gud förbjude att man ser snygg ut på dansgolvet. Då riskerar man att ha en snuskis som närmar sig en med lysten blick. Som ett jävla rovdjur!

Vi var för nyktra för gårdagen! När folk bredvid oss stod och svajade som träd som fälldes valde vi att hoppa in i bilen och köra hem till vårt trygga småstadsliv med villa, barn och söndagsduty i tvättstugan. Lyxiga restauranger är precis i vår smak, men utekvällar bland sliriga karlar, fyllegråtande brudar och arga par som råkar i luven på varandra får faktiskt förpassas till historien.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x