En ny månad men en gammal förkylning

lördagen-1

I lördags var en sväng hos mina föräldrar för lite fika och mys med Estrid. Min mamma kom och hämtade Estrid några timmar tidigare för mormor och morfar ville ha egentid med lilla krypisen! <3 Haha, inte oss emot! lördagen-2

Estrid var jättefin i strumpbyxor och mjuk leopardklänning från Livly. lördagen-3

Här ser ni vems gener Estrid fått. Blont hår, blå ögon och lite av en teaterapa!lördagen-4 lördagen-5

Finaste trion!lördagen-6 lördagen-7

På kvällen gick vi en trappa ner till vår granne Karin. Jag har aldrig umgåtts med grannar och njuter verkligen av den vänskap vi har hittat med Karin. Det är så enkelt, hon tittar in hos oss eller vi hos henne. Och vi har riktigt härliga samtal, om livets uppgångar och fall, politik, rasism, kärleken och jag älskar det. Sen läser Karin mycket så vi pratar böcker och litteratur. Karin bjöd oss på riktigt fin middag med risotto, chevré och sallad. Till efterrätt glass med havtornsbär. Så gott! Jag älskar att vara nere hos Karin för hennes lägenhet är så mysig. Hon har så fina saker och jag blir otroligt inspirerad!lördagen-8

Hon har jättefin konst överallt.lördagen-9 lördagen-10 lördagen-11 lördagen-12 lördagen-13

I sovrummet finns en låda med konstböcker! Alltså så mycket <3 på det!lördagen-14 lördagen-15

Det var en lugn och fin lördag. Vi avslutade med introtävling på Spotify och så fastnade vi i nostalgi och spelade gamla låtar. Sen tassade vi en trappa upp och gick och la oss. Min förkylning måste vara den envisaste någonsin och på söndagen fick jag ju som ni vet strunta i att gå på kalas. Så David och Estrid var på mysigt kalas och jag låg hemma och tyckte SÅ synd om mig själv. Idag är det måndag och vi har fått ställa in Estrid babysim. David har gått till BVC för Estrids 10-månaders kontroll. Herregud, man har fött barn men en förkylning är det som tar musten ur en! =)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x