Januarifavoriter (video)

Sista dagen på månaden! Det är dags för en video som visar vilka produkter som varit mina favoriter under januari. Jag hoppas ni har en fin söndag! Själv är jag ensam hemma därför att David och Estrid åkt på kalas, men jag är fortfarande sjuk och uschlig och fick därför stanna hemma. Man vill ju inte smitta alla de små bebisarna. Så nu bäddar jag ner mig med en kopp te och en bok och hoppas kunna vila ut den här jädrans envisa förkylningen.

ENJOY!

Rituals body cream – ”honey touch”
Tangle teezer (*)
Exuviance eye complex (*)
Nuxe Rêve de Miel
OPI nail envy (*)
Depend myrraolja
Bobbi brown sheer powder brush
Bobbi brown eye blender brush
By Terry – Hyaluronic hydra powder (*)
H&M blush – ”cotton candy”
Make up Store micro eyeshadow – ”velvet”
NARSissist palette (finns ej mer, men länk till ett alternativ)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x