Första besöket hos Böddi

OMG! I made THE chop! Ja, som ni ser har jag klippt av dryga 2,5 decimeter från min långa man. Som jag skrev tidigare så var jag idag och klippte mig hos Böddi, på Headorama. En engelsktalande isländsk rockstjärna till frisör. Han fick ledorden “no more long, boring and flat. Give me shorter, chic and fabulous”. Med ett fast grepp om mitt hår klippte han av och jag frös till. Sen höll han upp den långa hortofsen och sa “it’s gone” och jo det var sannerligen gone. Fullkomligen brutalt men underbart.

Han gav komplimanger för mitt hårs fantastiska kvalité och jag satt och fnissade och burrade upp mig som en riktig tupp. “Do you really think so” frågade jag och liksom slängde lite nonchigt med håret. Och ja, jag vet, han säger säkert så till alla sina töser, men jag satt ändå och vart lite mallig. 

Det känns så oerhört roligt med en ny frisör. Speciellt med tanke på att jag nu ska börja göra mig i ordning för ett restaurangbesök tillsammans med min finaste Katja. 

1 Response

  1. Läckert, älskar längden på håret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *