Boots No7 – Protect & Perfect Intense Beauty Serum (recension)

Boots No7 – Protect & Perfect Intense Beauty Serum

Denna produkt var riktigt härlig måste jag säga. Ett serum som innehåller retinyl palmitate, antioxidanter och liknande peptider samt alfalfa-extrakt som ger en intensivare rynk-bekämpande effekt. Nu har jag inga rynkor, och använder verkligen inte anti-aging produkter, men jag kände att serumet gjorde min hud mjuk och foundation applicerades superfint ovanpå. Serumet återställer hudens struktur och utseende.

Men med det sagt, jag använde en testtub, som innehåller mindre produkt, och kan väl anse att jag inte vill använda anti-aging produkter i längre perioder. En ovårdad hy, som fått utstå sol, rökning och uttorkning riskerar att bli rynkig fortare och kraftigare. Därför vill jag proaktivt använda fuktgivande produkter, dricka mycket vatten och alltid ha solskydd på ansiktet, hellre än anti-aging produkter.

Har du en mognare hy och vill försöka minska dina rynkor kan jag defintivt rekommendera denna produkt. För 30 ml betalar du 309 kr, vilket är ett mycket bra pris för ett extra intenstivt serum.

Produkten får 3§ av 5 möjliga av mig.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x