Ansiktsbehandling hos Malin på Electa

ansiktsbehandling electa-1
När jag var på bloggevent hos Electa fick man ett presentkort på en ansiktsbehandling. Alltså I die! Igår var det dags för att åka dit. Jag har under sommaren haft lite kontakt med Marie och Malin som jobbar på Electa. Det var nämligen omedelbar BFF-alert när vi träffades första gången. Det var riktigt trevligt att träffa Malin igen.
ansiktsbehandling electa-2
Jag var väldigt Dorothy i mina röda skor och satt och dreglade av “produktskåpet”. Det är DET produktskåpet!
ansiktsbehandling electa-3
*insert gosskörer som glider ner från himlen*
Så mycket hudvårdsgodis från Excuviance och Murad. Förlåt att bilderna är lite skruttiga men ljuset var sisådär och mitt objektiv är så himla ljuskänsligt. Livet har varit intensivt på sistone och jag hade längtat innerligt efter att dagen skulle komma. Jag la mig på sängen, fick en kudde under huvudet och filt på kroppen och sen var det bara en sak att göra. SNACKA! Och ja, slappna av såklart.
ansiktsbehandling electa-4
Malin gjorde en ansiktsbehandling med produkter från Murad. Ett märke som inte är så jättekänt i Sverige ännu, men jag kände till det sedan innan. Såklart, annars kan jag ju inte kalla mig hudvårdsnörd. Malin tvättade mitt ansikte och preparerade huden. Hon inspekterade noga och jag fick tummen upp! Inte mycket att klaga på och nästan ingen yttorrhet alls. Pyttelite över näsan så nu ska jag ge min näsa uppmärksamhet av sällan skådat slag. Efter inspektionen penslade hon på en syra. Yes, praise the lord vad jag älskar syra! Det var som tusen myror på huden och jag älskade varenda minut av det. Efter peelingen la hon på en C-vitamin mask. Den ska tydligen ge glow. Lite toner, lite ögonkräm, lite serum och lite ansiktskräm och sen klart! Och just det, hon färgade mina ögonbryn också. What a treat!
ansiktsbehandling electa-5
Här är Malin. Jag lovar, vi är two bodies one soul! Vi förenades över vår kärlek för syror, hudvård, musikal och jag led med Malin när hon berättade om sitt stora barndomstrauma. Hennes mamma tog inte med henne för att se Kristina från Duvemåla när hon var barn. Det är inget annat än rent och skärt barnplågeri!
ansiktsbehandling electa-6
Wow wow wow snacka om glow! Helt sjukt att det faktiskt gav sådana resultat! Och ögonbrynen blev ju riktigt riktigt bra. Min hy har den finaste lystern nu! Den blev inte lika bebisslät som efter Dr Gross behandlingen, men den gav å andra sidan ett helt annat glow. Jag måste gå tillbaka till Malin snart igen. Kolla bara så snygg jag är! Osminkad och med sådan lyster! Amazeballs!
ansiktsbehandling electa-7
Och här har du in all my glory! Efter ansiktsbehandlingen cyklade jag hem, satte på en kopp kaffe och slog mig ner för en jobb med blogg-dag. Hela min familj är så snäll och ställer upp för mig och min bloggresa. Mamma hämtade Estrid från föris och David hämtade Estrid hos mamma och köpte med sig hämtmat till oss. Allt för att jag skulle få jobba med bloggen maximalt. Och inte en enda gång klagade han över hur stökigt det var. Men å andra sidan var köket fullproppat med blåbärsbullar, fransk äppelkaka och tre sorters småkakor. Det är fördelen med att leva med en bloggare. Helt plötsligt är köket fullt med godsaker och ens älskade har tagit fram sin inre Martha Stewart.

Idag kommer Estrids kusin, med familj, på besök och vi ska mysa hela dagen. Äta lunch på stan, leka i lekparken och fika hemma hos oss. Hoppas vi har vädret med oss.

Ha en riktigt fin lördag min vän!

Kram!

28 Responses

 1. Frida skriver:

  Arrrggghhh vilka bryn! Jag vill också gå på ansiktsbehandling! Har du prövat portömning? Jag är alltid sugen men sen känns det aldrig som att jag har tid att gå runt och se rödklämd ut.

  • Frida G Svensson skriver:

   de gör typ alltid portömning vid ansiktsbehandling. Du blir inte rödklämd alls. De ser ju till att porerna är vidöppna och är superförsiktiga. Har du väldigt känslig hy så kan du bli lite röd precis efteråt, men det lägger ju sig inom en timme. Bor du i eller nära Malmö? För gå till Electa, de är SÅ bra!

 2. Cornelia skriver:

  Det låter som att ni får en härlig lördag, hoppas ni får solsken 🙂

 3. Netti Starby skriver:

  Åh vad härligt och ha en fortsatt mysig kväll! 😀 Kramis

 4. Jennifer skriver:

  Vad härligt och så fin du är 😀

  Svar: Det är en prenumeration på en box som du får hem med olika saker i varje månad 😀 Jag gillar det 😀 Nytt innehåll varje gång 😀

 5. MALIN skriver:

  Vilken härlig lördag! Kram

 6. Julia Svensson skriver:

  Gud så snygga skor!

 7. elin skriver:

  Åh så snygga skor! Låter som en bra lördag och så skönt att bli lite ompysslad<3

 8. Lillan skriver:

  Men vilka skor! :O Kan säga att jag garanterat aldrig brukar falla för något rött någonsin i outfit-väg men där gör jag gladeligen ett undantag..

 9. Days by Johanna skriver:

  åh så skönt med ansiktsbehandling, måste verkligen unna mig en sådan

 10. Vilken mysig blogg du har!! 🙂

 11. Carro skriver:

  Åh vad lyxigt! 🙂

 12. Pernilla skriver:

  Skönt att pyssla om sig själv i bland! Ha en fin söndag.

  • Frida G Svensson skriver:

   det behöver man i det här hektiska livet! detsamma! och ha en riktigt fin start på veckan!

 13. Sara skriver:

  Vad härligt med en ansiktsbehandling. Perfekt sätt att piffa upp sommaren 😉

 14. Sara Borg skriver:

  WOW! Vilka snygga bryn du har

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *