Fredagspresent – give away alert!

give away-1
Som du vet hade jag ju en bloggpicknick förra helgen. Då fick alla kvinnorna en liten goodiebag. Jag ville att den skulle representera mig och inspirera tjejerna och därför blev det vars ett rouge från Max factor. Deras crème puff rouge är mitt ABSOLUTA favoritrouge, har bloggat om det här. Det är en fantastisk färg och ger AMAZING glow på kinderna. Jag är så glad att Max factor ville sponsra mina goodiebags. Men jag är ju inte bara skönhet (hehe pun intended) utan jag är ju också väldigt mycket feminism och böcker. Därför köpte jag 14 stycken exemplar av Bonjour tristesse som jag tycker så otroligt mycket om. Jag har recenserat den boken här. 

Jag gjorde en extra goodiebag för jag ville så gärna kunna ge bort den till en av er. Du vet ju att jag uppskattar dig SÅ och att du är med mig på denna resa är verkligen EVERYTHING! Därför tänkte jag ge bort detta till one lucky person! Bästa rouget och bästa boken, kan det ens bli bättre?

För att vara med i denna give away ska du blott göra följande:
– följ mig på instagram @fridagsvensson
– Dela inlägget på Facebook
– Lämna en motivering här i detta inlägg om varför du ska vinna
(Tävling enbart för bosatta i Sverige)

Give awayen pågår till och med 14 juli kl 00.00 och the lucky one presenteras den 15 juli.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Cindy
7 år sedan

Fin gave!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cindy
7 år sedan

oklart om du är med och tävlar =)

Ellie
7 år sedan

That’s such a cute idea!<3
http://www.blogellive.com

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ellie
7 år sedan

thanks! =)

Asylmamma
7 år sedan

Åh vad fint av dig! Tycker det är så kul att läsa om hur driven du är med bloggen😍 Tyvärr har jag inte instagram, annars hade jag gärna tävlat. Hoppas att du hittar rätt person som får goodiebagen 😊

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Asylmamma
7 år sedan

tack! ja jag är typ som en manisk person just nu! min dröm är så stark att det är det enda jag tänker på 24/7. Men in och skaffa instagram nu! Du missar ju massa kul när du inte har insta!

Petra
Petra
7 år sedan

ett rouge har jag nog aldrig ägt…skämmes! men tänk om jag kunde vinna ett jag som ska ut i jobblivet igen under hösten kan behöva lite glow.

Mia
Mia
7 år sedan

En perfekt gåva att ge vidare till min dotter fantastisk bok som vi hade kunnat diskutera. Tack för en alltid inspirerande blogg med genomtänkta kloka inlägg.

Anette
Anette
7 år sedan

Som jag skrev på fb när jag delade: Jag vill vinna för det sjukt synd om mig som har såååå lååååångt till dig i Skåne.❤❤❤😉😉😉😉

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x