Jag älskar att njuta

jag älskar att njuta-1 jag älskar att njuta-2 jag älskar att njuta-3
Jag har skrivit om det förr, men jag är livsnjutarn. Jag vill njuta av mitt liv minst en gång varje dag. Det kan vara allt ifrån ett flärdfullt plagg och en genomtänkt outfit till en kväll framför en serie fast att lägenheten behöver städas. Det här med att vara livsnjutare kan dessvärre reta gallfeber på dem i min närhet därför att det gör följande med mig. Om jag gillar något kan jag jobba outtröttligt men om något inte är roligt så skiter jag bara i att göra det. Ibland säger David, med något uppgiven röst, “ser du inte hur stökigt här är” och då svarar jag “jo”. “Stör det dig inte?” och då säger jag “nej”. Jag har så otroligt svårt att motivera mig att göra saker jag inte tycker är roligt då hela världen är full av roligare och mer lockande saker att göra istället.

Fördelen med att vara livsnjutare är att jag aldrig kan gå in i väggen. Jag pushar mig inte för jag jobbar alltid efter maximal utdelning för minsta möjliga arbete. Det är mitt framgångsrecept. Om jag känner att jag har mycket att göra, lägenheten borde städas, jag borde tvätta håret, jag måste skriva inköpslista och och och… Ja, då går jag och lägger mig istället. För nästa dag, glad och utvilad, kommer det kännas roligt att städa samtidigt som jag lyssnar på en bra podcast eller jag har tid att titta på recept och bli inspirerad och därefter skriva inköpslista.

Allt måste vara kul. Sån jäkla 80-talist jag är!! =) Men livet kan vara precis så jobbigt som du gör det, eller precis så härligt som du gör det! Och jag väljer alltid njutning framför pina!

60 Responses

 1. madelein skriver:

  Tack så mycket det var gulligt sagt, instämmer med livsnjutandet, klart man skall 🙂

 2. Sara skriver:

  Är också livsnjutare, så det ska va 😀

 3. Matilda Berlin skriver:

  Guu vad härligt det ser ut!!

 4. Jonna Persson skriver:

  Man ska njuta av livet! 😉

 5. La Dolce Musica skriver:

  Vad härligt! Njut av sommaren! 🙂

 6. Bella skriver:

  Åh, önskar att jag var sådan!

  • Frida G Svensson skriver:

   fokusera på allt det du har istället för allt det du inte har så har du kommit en lång bit på vägen.

 7. Linda skriver:

  Ser så härligt ut!!

 8. AMANDA skriver:

  Gud så underbart det såg ut! Och man ska njuta av livet!

  • Frida G Svensson skriver:

   Det var en underbar resa! och livet är så kort och underbart, därför måste man njuta varje sekund.

 9. Man kan gå in i väggen även som livsnjutare. Vem som helst kan faktiskt gå in i väggen, jag trodde inte det fanns en chans i världen att jag skulle kunna göra det men gjorde det ändå.

  • Frida G Svensson skriver:

   jag tror inte det, iallafall inte enligt hur jag definierar en livsnjutare. Den som går in i väggen gör ju det för att hen aldrig säger nej. Inte lyssnar på kroppen och bara kör på. Livsnjutaren gör ju bara det som känns skönt och bra, och jag tror att livsnjutaren bättre stannar upp när livet är stressigt.

 10. Emilia skriver:

  Så härligt det ser ut. Jag kan sätta mig ner och kolla på film/serie om det ligger en massa grejer i rummet, hehe

 11. Angelica skriver:

  Men gud, vilket härligt förhållningssätt! Jag måste nog ta till mig lite av det där 😀

 12. Dixi Wonderland skriver:

  Vilka härliga bilder 😀

 13. Junitjej skriver:

  Klart att man ska njuta av livet! Underbara bilder!

 14. Asylmamma skriver:

  Jag älskar din inställning! Måsten kan också vara roliga, men ibland behöver man vara utvilad för att se det 💕

 15. Lillan skriver:

  100% jag, lol. Klart man ska njuta! Tycker det är för lite fokus på det, man ska bara jobba jobba och jobba och vara framgångsrik på så många olika plan som möjligt, på bekostnad av sitt välmående. Synd.

 16. elin skriver:

  Åh så härliga bilder!<3

 17. Carro skriver:

  Låter underbart! 🙂

 18. ljuva julia skriver:

  Ursäkta, men stör det honom får väl för fan han städa.

  • Frida G Svensson skriver:

   hahah oj nä nu ska vi inte vara så. Det är klart att jag också ha ett ansvar att sköta om vårt gemensamma hem.

 19. Madde skriver:

  Så sant. Vi alla måste börja tänka mer så

 20. Lina Ohlsen skriver:

  Gud vad härligt!!:D

 21. Gabriella skriver:

  Såå härligt!!

 22. Days by Johanna skriver:

  Man borde verkligen unna sig och njuta mer än man gör. Jätte bra inlägg..

  Tack för peppiga kramar

 23. Denise Larsson skriver:

  Väldigt bra inställning, man ska se till att njuta av varje stund!

 24. Natalie Midestad skriver:

  Vilka härliga bilder!

 25. Mia Bergvall skriver:

  Klart man ska njuta av livet!
  Tusen tack för din fina kommentar på min blogg!

 26. Hanna skriver:

  Vad härligt det ser ut!

 27. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Dé é riktigt Njut Lev Livet går inte i repris!
  Woooo så underbara bilder … ❤️

 28. Anna skriver:

  Känner igen det där att vara totalt luststyrd, bara göra det som är kul. Meeen jag önskar att jag hade lite mer självdisciplin ändå. Det vore praktiskt och skulle faktiskt underlätta mycket.

  • Frida G Svensson skriver:

   när jag gör det jag tycker är kul är jag sjukt disciplinerad. Jag försöker hitta knep att göra tråkiga saker roliga.

 29. Vilken fantastisk inställning! Jag är tyvärr tvärtom. Jag gör alla tråkiga måsten först. Duktiga flickan. Eller så blir jag handlingsförlamad och gör varken tråkiga eller roliga saker utan sitter bara och stirrar och tänker på allt jag borde göra. Livet måste bli så mycket bättre om man gör som du. Kram

 30. Så himla härligt! Jag älskar också att njuta! Älskar spontanitet. <3

  Sv: Ååh, du måste du ju bara läsa Johannes Hansens bok "Fuck Your Fears". Den är verkligen skitbra, du får hänga med honom från start. Han var väldigt blyg som ung, och han berättar om det på ett så beskrivande och fängslande sätt med grymma citat under tiden. LÄS DEN. :3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *