Q and A – att lajva en öppen bok

q and a-1
Hej mina fina läsare!
Ni har hittat hit av vitt skilda anledningar. Mode eller inredning, politik och feminism för några, kanske är det småbarnslivet som intresserar, mitt jobb som jurist eller min förlossningsdepression. Ni läser denna blogg av vitt skilda anledningar och jag är så glad för varenda en av er. Så kom jag på att jag tror jag aldrig haft en Q and A på bloggen, alltså en frågestund.

Därför tänkte jag vi kör det idag helt enkelt och så kommer svaren i en inlägg inom kort!

Det är fritt fram för alla typer av frågor och så ser vi om jag kan svara på dem alla.

Go go go!

10 Responses

 1. Okej. Vem är det mest troligt att man skulle hitta dig tonårshånglande med på Almedalsveckan och varför? (Ja ja bortsett från att du har karl och så vidare och så vidare, vi pratar hypotetiskt här).

 2. Åsa skriver:

  Din långsiktiga dröm – hur vill du att livet ser ut om 20 år, dvs när du passerat 50?

 3. Irene skriver:

  Om du bara fick köpa en enda (men utan att ta hänsyn till priset) handväska de närmaste fem åren (vi behöver ju inte överdriva); vilken skulle det bli då?

  Vilken talang som du inte har (eller ännu inte har upptäckt att du har) skulle du helst vilja ha?

 4. Fru Sederblad skriver:

  Om du bara fick äta en maträtt (eller kaka eller godis eller vad du vill) under resten av livet, vad skulle det bli?

 5. Josefine skriver:

  Du verkar vara en klok och engagerad kvinna, en bra förebild helt enkelt! Jag undrar vem eller vilka förebilder du har? Undrar även över ditt yrkesval: var det “bestämt” tidigt eller hur kom du på att du ville arbeta med juridik? Hade du andra yrkesalternativ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *