Vinterplaner – bucket list

Okej, det gick inte alls särskilt bra med min bucket list jag gjorde för hösten. Jag har inte druckit varm choklad ur en termos tillsammans med lilla familjen, eller fått en helkroppsmassage. Men jag höll i Thanksgivingmiddag och firade min 30-års dag med fest. Jag gick inte på restaurang med David och Estrid och mitt hår är fortfarande i smärtsamt behov av en frisör. Dock så fick Estrid ett eget rum. Så 3/7 fick jag gjort och det är väl knappt godkänt. Nu gör vi ett nytt försök med en bucketlist för vintern. (ps, klicka på bilderna för källan).
bucketlist1
Fortsätta inreda Estrids rum. Jag behöver textil känner jag. Kuddar, mattor, plädar, sänghimmel och massa mysiga ljuskällor.
bucketlist2
Unna mig många långsamma frukostar med kaffe, vackra smoothiebowls och färskpressad juice.
bucketlist3
Jag är 6 böcker för nå mitt läsmål med en bok i veckan under ett år. Så i vinter ska jag läsa läsa läsa.
bucketlist4
Fira julafton hemma i vår lägenhet.
bucketlist5
Få tid för sköna yogapass.
bucketlist6
Jag ger mig inte, jag SKA gå till frisören!

Vad vill du göra i vinter?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
7 år sedan

haha där har du mig på yogamattan också 😉 vill verkligen komma igång, mår ju så bra av det! Jag ska till Miami i december, en stor punkt för mig 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
7 år sedan

åh wow med miami!vilken drömresa! där kan du ju yoga på stranden, i solnedgångar och gud vet vad! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x