Magin sker när man samlas kring middagsbordet

kreta dag 3-3
Idag var det lite overload av sol både för mig och Estrid. Vi satte oss i skuggan och hon ritade i sin pusselbok och jag redigerade lite bilder som jag behövde få iväg till en köpare. Men trots en tid i skuggan hann vi med flertalet bad, en grekisk sallad och fler fräknar på näsan.
kreta dag 3-1
Vi gick sedan upp till rummet för att låta badleksakerna vila och hoppa ner i badkaret. Sen gjorde vi oss i ordning och begav oss ut på en liten promenad ut till byn.
kreta dag 3-2
Men först lite kall dryck och chips på mormor och morfars balkong.
kreta dag 3-4
Fredrik hade tagit en morgonjogg med en tränare på hotellet, som berättade för Fredrik om en lokal fiskrestaurang som skulle vara hur bra som helst. Därför styrde vi våra steg dit. Såklart! Om en local rekommenderar så ska man inte vara sen att hoppa på.
kreta dag 3-10
Vi beställde in grillade fiskar och jag, Paula och David delade på en grillad tonfisk. Alltså <3 <3 <3 Grillad local fish! Hur gott!?
kreta dag 3-5
Dessa fina! Vilken glädje i att vi ska bo fem minuter från dem snart igen. Drömmen! Nu fattas bara att mor och far skaffar sommarbostad där nere så vi alla är samlade.
kreta dag 3-6
Det är härligt att vara på semester även om det är lite av ”semester” att resa med en två-åring. Thank god för att vi är många vuxna så vi delar upp det lite.
kreta dag 3-7
La familia! <3
kreta dag 3-8
Här är mor och far! Vi har det så fint på vår resa och vi skrattar så otroligt mycket. Så pass mycket att en restaurangchef kom ut och sa att han blev så lycklig när han såg sina gäster skratta så högt och mycket som vi gjorde. Hur fint!?
kreta dag 3-9
Så gick vår tredje dag mot sitt slut. Estrid somnade i vagnen och jag la över henne i hennes egen säng. Sen la jag mig på sängen och läste min bok. David och Fredrik stannade kvar ute i baren och hade egentid. Man borde alltid resa med sin familj. Så himla himla fint grej!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Mathilda
Mathilda
6 år sedan

Älskar dina semesterinlägg! Det är så härligt att få sig en bit semestermagi även om man har en bit kvar själv. Blir sååå sugen på utlandssemester! Ha en fin vecka!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mathilda
6 år sedan

Tack Mathilda! <3 vi har delat upp så vi har lite semester nu och sen jobbar vi några veckor, och därefter tar vi ytterligare några veckor. Och sen tar jag nog en vecka till i samband med att vi flyttar. Kram på dig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x