En dag i skuggan och ensam tid på tysta avdelningen

kreta dag 4-1
På vår fjärde dag höll vi oss mest i skuggan. Jag och Estrid var lite röda om armarna och vi är fortfarande mycket förkylda. Men vi hade det så himla mysigt. Vi pysslade och när Estrid tittade på paddan låg jag bredvid och läste min bok. Mycket idylliskt.
kreta dag 4-8
Jag tänkte jag skulle visa lite mer av hotellet. Lobbyn är MAGNIFIK och hysteriskt stor. Väldigt arkitektonisk och fina raka linjer överallt.
kreta dag 4-10
Jag har glidit runt i min yasuragikaftan som en diva och låtit den skydda mina axlar.
kreta dag 4-2
Någon var happy happy!
kreta dag 4-3
Och de här körsbärsshortsen från Lindex är de gulligaste på länge. Jag tror det egentligen är pyjamasshorts, men de funkar lika bra som Greklandshorts.
kreta dag 4-4
Bildbevis på Grekland!
kreta dag 4-6
När vi promenerar bort mot den lilla hamnen för de lokala lunchrestaurangerna går vi förbi lokala boende och det är otroligt idylliskt med tvätten som hänger i skuggan av vinrankorna. Mycket pittoreskt.
kreta dag 4-9
#divamoment
kreta dag 4-7
Turkost hus! Alla borde  verkligen få bo i ett turkost hus.
kreta dag 4-11
Nu går vi in på dag fem och förmiddagen spås få lite regn. Men det gör inget för vi har våra böcker, vår padda och en stor fluffig hotellsäng att vila middag på. Inte fy skam med semester med andra ord.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
6 år sedan

Ser underbart ut – njuut!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
6 år sedan

Det gör jag! <3

Finurliga fröken
6 år sedan

Vilken underbar blogg du har! Hittade hit nyss och älskar den! Så roligt att få se lite av er semester. Ser helt underbart ut. Och vilka bilder du bjuder på. Kommer snart tillbaka igen. Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

Tack min vän! Vad glad jag blir att du läser, och gillar det du läser och framförallt tog dig tid att kommentera. Det uppskattar jag mycket. Hoppas du tittar in här snart igen. Jag uppdaterar varje dag, förvisso bara en gång om dagen nu på semestern, men därefter 2 ggr om dagen. Kram på dig!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x