Veckans to do

veckans to do-1-2
Denna vecka är ganska så lugn faktiskt. Jag är tillbaka på kontoret och även om mail och posthögarna byggts på lite över ledigheten är sommaren generellt ganska så lugn i min bransch. Eftersom både poliser och domstolspersonal ska ha semester så dras tempot ner lite. Och på fredag är min jobb med blogg dag och då ska jag bland annat äta lunch med Sofie.  Vi träffades ju på Mioeventet och jag tyckte så mycket om henne så vi bestämde ganska raskt att vi borde ses igen. Och det blir då nu på fredag.

Dock kommer denna vecka ha två stora fokusområden och det är nämligen bloggträffsplanering och bröllopsplanering. Vi blir en hel del personer på bloggträffen och jag vill ju att det ska bli speciellt och mysigt och därför får jag planera det hela lite. Och angående bröllopet så har det stått ganska så stilla och nu är det hög tid att börja planera även det.

Men det är ju ingen tråkig vecka jag har framför mig med Sofielunch, bloggträff med er och massa göttig bröllopsplanering. Jag tror det kommer dyka upp en hel del bröllopsinspiration här på bloggen framöver. Weddingbonanza! Men det kan väl inte en kotte tycka är tråkigt!?

Glöm inte anmäla dig till bloggträffen! Vi är redan en 10-12 stycken! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x