Min premiär på CIFF 2017

CIFF 2017-1
WOW, ingången till CIFF showrooms där ALLA märkena hade sina monters. Det var nästan att jag blev lite tårig av att äntligen vara här. Jag filmade under hela dagen och så fort jag är hemma i Malmö igen ska jag börja klippa ihop den. Nu sitter jag på Starbucks på Stockholm central. Tåget rullade in vid 6 och jag dricker kaffe och redigerar bilder för att få tiden att gå. Klockan 9.30 börjar ledarskapsakademin och jag är så förväntansfull över vad som ska hända denna gång. Jag kommer filma även under dessa dagar så ni har många härliga vlogs att se fram emot. Men nu, tillbaka till CIFF.
CIFF 2017-13
Det fanns verkligen allt! Och SÅ mycket snyggt. Vid ett tillfälle ringde jag hem till David och sa att vi måste sluta våra jobb och starta en webbshop. Jag ville bara få köpa in allt vackert jag såg!
CIFF 2017-6
CIFF funkar som så att den enorma mässhallen är indelad i olika kategorier. Urban, trendsetter och så vidare. Sen är de olika kategorirummen uppdelade i små rum och bås i vilket ett märke ställer ut. Eller som här, en agentur ”Freudian kicks”, ställde ut alla de märken de representerar.
CIFF 2017-2
ATP Atelier, ett av mina favoritmärken när det kommer till skor. Kolla den vinröda och ormmönstrade loafern! MY GOD! Och väskan till vänster i samma mönster. Galet snyggt!
CIFF 2017-12
De trender jag tyckte mig se tydligast för hösten 2017 var juvelfärger, alltså purpur, vinröd, mossgrönt och midnattsblått. Och trendfärgen i höst är definitivt gult. Massa gula plagg och då framförallt i en lite dovare senapsgul färg. Det var mycket volanger which I love! Vida byxor med hög midja stannar kvar, loafers kommer stort och byxor med revärer med matchande blus. En riktigt bra höst kommer det bli!
CIFF 2017-5
Jag hittade ett nytt märke jag aldrig hört talas om, Perseverance, och de gjorde kläder som var som små smycken. Riktigt kul att hitta något nytt som man föll handlöst för. De hade en byxdress som var EVERYTHING!
CIFF 2017-14
Dagens finaste monter!
CIFF 2017-16
Inwear hade otroligt mycket snyggt! Och just inwear är ett tacksamt märke på många sätt. Det är lättillgängligt i Sverige, finns ju på bland annat Åhléns. Alla kläderna har en bra prislapp och framförallt tycker jag att jag ofta hittar kläder som passar min figur.
CIFF 2017-17
Kolla in Inwears höstmode. Senapsgul, svart, sammet, volanger, vinrött. Åh, jag vill ha ALLT!
CIFF 2017-11
I halvtid tog jag en välbehövd lunch på vattenpaus. Sen fortsatte jag strosa runt.
CIFF 2017-3
<3 <3 <3
CIFF 2017-10
Enormt! Alltså det var HUGE!
CIFF 2017-4
insert emoji med hjärtögon!
CIFF 2017-7
Little Liffner kommer med grymma väskor till hösten! Denna modellen är perfekt! Enkel, lättburen och i fantastiska färger. Personligen hade jag valt mellan den gula och den midnattsblå.
CIFF 2017-8
Det var mycket fashionistas där! Gud vad många hade snygga outfits och väskor. Som den här från Gucci som är en av mina drömväskor!
CIFF 2017-15
Den här kjolen då! Vinröd med gulddetalj. Must have för min del!
CIFF 2017-9
Jag är helsåld på den här tjejens outfit. Jag har fallit för den här jeanstrenden med lite kortare momjeans matchat med höga enkla boots och en stickad enkel tröja. Scandinavian chic som bäst!

Efter många timmar hoppade jag på pendeln för att ta mig till Öresundstågen och Malmö. Jag kom hem, packade en övernattningsväska, umgicks lite med min familj innan en taxi tog mig till nattåget. Och nu är jag i Stockholm som sagt. Ha en fin dag mina kära vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Känns som vi borde bo grannar och ha en gemensam garderob!😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

drömmen!

Linda
7 år sedan

Åh vad underbart att få gå runt där bland allt vackert.
Ha en fin dag
kram Linda

Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom
7 år sedan

Men lite avis är jag allt 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson

du kommer nog också dit någon gång ska du se!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x