Tänk att det redan blev torsdag

redan torsdag
Jag känner fortfarande hur axlarna är långt ner under öronen och det fina vädret gör under med mitt humör. Påsken har varit riktigt bra för mig och jag njuter fortfarande av att tänka på dessa dagar vi hade tillsammans. Jag njuter av hur Estrid, på kvällen av hennes födelsedag, frågade om det var hennes födelsedag imorgon också. När David sa att det var det inte började hon gråta och sa att hon redan saknade sin födelsedag. Det är ett fint betyg för en mamma och en pappa tycker jag.

Vips så är det Valborgsmässoafton och första maj och en ledig långhelg igen. Nu börjar det goda livet med små lediga dagar här och där, solsken i trädgården och en kopp kaffe på terassen med en blek näsa mot solen.

Vi har fortfarande ett oanvänt presentkort på Plantagen och jag ser fram emot att köpa pallkrage till mina örter, frön att så och någon ny blomma till hemmet. Jag tror minsann mina fingrar börjar bli lite ljusgröna längst ut i fingerspetsarna.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Jag har både smultron och hallon i mina pallkragar, underbart. Längtar till sommaren då man får skörd lite!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

så drömmigt att gå ut i sin egen trädgård och plocka bär och grönsaker. Åh vad jag längtar!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x