Tänk att det redan blev torsdag

redan torsdag
Jag känner fortfarande hur axlarna är långt ner under öronen och det fina vädret gör under med mitt humör. Påsken har varit riktigt bra för mig och jag njuter fortfarande av att tänka på dessa dagar vi hade tillsammans. Jag njuter av hur Estrid, på kvällen av hennes födelsedag, frågade om det var hennes födelsedag imorgon också. När David sa att det var det inte började hon gråta och sa att hon redan saknade sin födelsedag. Det är ett fint betyg för en mamma och en pappa tycker jag.

Vips så är det Valborgsmässoafton och första maj och en ledig långhelg igen. Nu börjar det goda livet med små lediga dagar här och där, solsken i trädgården och en kopp kaffe på terassen med en blek näsa mot solen.

Vi har fortfarande ett oanvänt presentkort på Plantagen och jag ser fram emot att köpa pallkrage till mina örter, frön att så och någon ny blomma till hemmet. Jag tror minsann mina fingrar börjar bli lite ljusgröna längst ut i fingerspetsarna.

2 Responses

  1. Pia Widlund skriver:

    Jag har både smultron och hallon i mina pallkragar, underbart. Längtar till sommaren då man får skörd lite!

    • Frida G Svensson skriver:

      så drömmigt att gå ut i sin egen trädgård och plocka bär och grönsaker. Åh vad jag längtar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *