Video: The boyfriend tag


Idag är ingen mindre än min man David gäst i Fredagsvideon. Vi grottar ner oss i vårt favoritämne, Frida, och David ger sin syn på saken. Så himla fin och stöttande han är som är med i min video. <3

Månadens personliga utmaning är att du, om du vill såklart, ska berätta lite mer om dig själv för mig. Jag är SÅ nyfiken på vad du är för en filur. Var i landet bor du, vad gör du om dagarna, har du familj, vad är dina drömmar och rädslor, vad skulle du göra om du vann 10 miljoner, vem är ditt frikort? Berätta allt eller inget och vad du vill. Jag är så nyfiken på dig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

32 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Em
Em
6 år sedan

Alltså wow,wow,wow vilket störtskönt och klockrent par ni är. Det märks hur rätt ni är för varandra!

Lite om mig – extremt värdegrundsstyrd, HR-människa by day, bokmal by night😁 Mamma till världens bästa tjej, gift med en annan David. Gillar spa,resa,diskutera,god mat, bubbel och att sjunga. Bor utanför Malmö.
Tack för allt du ger i din blogg Frida, du är en glädjeinjektion i vardagen😘

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Em
6 år sedan

haha men åh tack fina du! ja vi är en bra matchning faktiskt! =) Jag älskar att jag fick lära känna dig bättre. Gud vad ni är många HR-människor som läser min blogg! =) Min syrra jobbar också med HR. Jag älskar att du älskar. Vi är sisters from Another mister helt enkelt! <3

Marie
Marie
6 år sedan

Jag bor också i Skåne, säljer kläder på dagarna men byter jobb om ett par veckor. Bor med mina två perserkatter, Zelda och Tilda. Min son bor i Japan, min dotter (som har samma jobb som du) bor i Stockholm. Om jag vann 10 miljoner hade jag köpt lägenhet i Stockholm och flyttat dit bums. Här är förresten min blogg:
wwwime-mittliv.blogspot.se
Kram

Marie
Marie
Reply to  Marie
6 år sedan

Vad roliga ni är förresten 😁

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

<3 <3 <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

åh så spännande med ett nytt jobb! Vad ska du göra? Och vilka ungar du har! Så sjukt modigt och coolt att bo i Japan. Och en juristdotter låter i mina öron helt underbart! <3 Vad är det som lockar med Stockholm? Jag bodde där under studieåren men det var inte en stad för mig. Kram på dig!

Pia Widlund
6 år sedan

Bor på landet i Östergötland, jobbar i Katrineholm, är 50 år, har hund, Leidy; jobbar på kontor på dagarna och dansar, tränar och spelar teater på kvällar. Skriver mycket och har inga barn. Frikort…hmm Pierce Brosnan.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Ni är många som är svaga för Bond märker jag! =) Älskar att du spelar teater! Du verkar vara så otroligt levnadsglad!

Linda
6 år sedan

Underbart inlägg ni är så fina ihop.

Lite om mig
Jag bor ihop med min sambo och dotter Levina i Eskilstuna, vi har 2 bondkatter.
Vi förlovade oss 2017 Januari får se om vi kan bli herr och fru någon gång.
Jag jobbar som boendestödjare på ett handikapp boende
Jag är
snäll och omtänksam
ordningsam
kan ha ett jäkla humör men det händer sällan
kärleksfull
otroligt social
har lätt till skratt men även till gråt
mina båda föräldrar har gått bort så även min sambos, jag har en bror som blir 47 år och jag blir 40 år snart.
älskar inredning, kläder, skor och väskor
Tycker om att sminka mig men gör det inte varje dag då jag är lite känslig för smink och lätt kan få huvudvärk av det.
jag har en kronisk tarmsjukdom och kommer troligtvis få äta medicin resten av livet ut för detta fick diagnosen 2007.
Ja det var lite om mig.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Tack fina du! Och tack för att du delar med dig om dig själv! Vi har mycket gemensamt! Jag tycker du är modig som är öppen med din tarmsjukdom. Det är säkerligen ett stöd för någon som lider av en kronisk sjukdom som du! massa girlpower på dig! <3

Sara Borg
6 år sedan

Hahaha, det där var roligaste videon ever!

Okej, då kör vi! Jag bor i Östersund i Jämtland och jobbar som HR- och kommunikationschef i buss- och resebranschen. Vår koncern har verksamhet från Finspång i söder till Gällivare i norr, vilket betyder att det är mitt geografiska arbetsområde som jag reser på. Jag har min ”storfamilj” som betsår av mamma, mina systrar och deras män med kiddos, och så har jag min ”lillfamilj”, alltså min sambo och min bebbe i magen.Om jag vann 10 miljoner skulle jag förmodligen bygga om vårt hus lite. Eller ja, anlita en firma alltså. Ett fristående garage istället för vårt nuvarande och kanske en liten utbyggnad på huset också. Jag brukar säga att mitt frikort är Petter Northug.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

haha och då tyckte jag ändå att vi höll låg profil! =) Min syrra jobbar också med HR! Det är så underbart med din bebis i magen! Ni måste längta hur mycket som helst! Ändå att jag ställer mig lite tveksam till ditt frikort? Är han inte lite douchig? =)

Sandra
Sandra
6 år sedan

Jag bor i Uppsala tillsammans med min lillkille som är 3,5 år. Separerade från pappan för 2 år sen då han inte ville ha någon familj. Det var ett tufft beslut men så himla rätt, för oss alla. Jag jobbar också med HR 🙂 Fick nyligen ett nytt jobberbjudande men tackade nej till det. Jag är inte riktigt på rätt plats i livet att ta mig an nya jobbutmaningar. Det är en utmaning nog att vara ensam med en liten trotskille. Dessutom har jag träffat en ny man som är himla fin och vi har bestämt oss för att försöka skapa en ny liten familj tillsammans och om vi har tur få ett litet syskon till världens bästa kille. Jag är 38 år, så vi får se hur det blir. Vann vi pengar skulle allt gå till ett nytt hus, det är vad jag drömmer om mest just nu, att få börja om tillsammans i ett nytt boende.
Mitt frikort är Sean Connery, så länge han lever 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

men GUD vad ni alla jobbar med HR!Är ni klonade! =) Och ni är svaga för Bond verkar det som! Det var verkligen roliga nyheter att du hittat en ny kärlek och stort lycka till i ert sökande efter ett nytt boende! <3

Anna
Anna
6 år sedan

Älskar’t!
Han är så fin och du är så fin och supercool och ni verkar vara så coola med varandra!
Jag bor i Malmö, har två superfina ungar och en man som ff irriterar, samtidigt charmerar mig efter snart 20 år.
Jag är polis, skriver och älskar att springa. Tyvärr kan jag inte springa just nu så jag yogar istället.
Jag gillar din blog supermycket för du är rakt på, står för något och är klar. Själv är jag ständigt på väg någon annanstans, har svårt att stanna upp och är född med en rastlös själ. Jag älskar träffa människor, vi har alla en historia att berätta och även om min nyfikenhet kan göra mig en smula bordus ger den mig mycket. Hade jag vunnit en massa pengar hade jag gett bort en del, rest och tagit ledigt ett par år för att skriva, yoga och laga god mat.
Är btw också svag för the housewives…
Ha en fin helg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
6 år sedan

vi är en bra matchning! och ja, han är fin! Han retar gallfeber på mig, men ändå så är han så himla fin! =) Lite som du med din man! Jag ÄLSKAR att du är polis! Men obs, låt oss aldrig diskutera polisorganisationen och kårandan! Advokater och poliser ser inte alltid Eye to Eye på den biten. Vilken housewives-stad är din favoritserie? Kram!

A-J
A-J
6 år sedan

Jag läser din blogg för att vi är så himla olika ”utåt” sett. Olika livsstil, politisk/ideologisk hemvist, smak och karriär. Men jag tycker det är spännande att få ta del av det just därför. Och du verkar så varm och härlig! Själv bor jag i en ruffig etta i Gbg med min hund. Jag studerar till svensklärare och håller skrivarkurser, och hänger i naturen eller på hundvänliga barer när jag har tid. Eftersom jag är singel är alla mitt frikort, men jag skulle inte ha något emot att ligga med Adam Driver.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  A-J
6 år sedan

men åh wow, vilken fantastisk komplimang. Det är helt otroligt att vi kan förenas trots all vår olikhet. Det var verkligen fint att höra. <3 Adam Driver känns bara så douchig!? Är han inte det? Bara för att han är så hemsk i Girls. =)

Angelica
Angelica
6 år sedan

Haha, så kul!! Jag har missat att du gillar musikaler så mkt-det gör ju jag också!! Kristina fr Duvemåla är otroligt bra men annars är min favorit Rent.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

Men GUD JA! Jag är musikalgalen! Totalt obsessed!

Ulrika
6 år sedan

MMM älskar utstrålningen du bjuder på i dina filmer! verkligen härlig och kraftfull och bara mmmm-hmmm i sättet.
kristina från Duvemåla = gammal favorit. kunde enligt uppgift den utantill när jag var fem år (???!!?!?!?!??!! inte normalt men var väl lite special…). SÅ bra ju.

jag är 25 år, bor på Åland med man + tre barn (6, 4 och 2,5). Är läkare. Skriver krönikor. får ihop livet ibland. får inte alls ihop livet allt som oftast. har författardrömmar. dricker sjukt mycket te. övar på att sakta ned, inte snabba upp.

Och tänker att jag gärna hade haft lite av din powerwoman-attityd, lite mer HÄR ÄR JAG TAKE IT OR LEAVE IT.

men man får jobba på’t 🙂

Ser fram emot nästa film!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
6 år sedan

Tack fina du! Jag försöker vara mig själv, men det är lite Learning by doing. Jag är nog än mer utåtriktad i verkligheten än i mina filmer. Det är svårt att få fram sin personlighet när man filmar själv. Det var enklare när jag var med David. Älskar att du också älskar K f D! <3 Vad för krönikor skriver du? Nu blev jag himla nyfiken. Alla kan få fram sin inre powerwoman. Man får skapa ett alter-ego att luta sig mot innan man nått fram hela vägen själv! Kom gärna med önskemål om du vill se någon särskild film! Kram på dig!

Sara
Sara
6 år sedan

Du är cool 😎
Jag är ingenjör, jobbar med att slå på o spola vatten på saker. Bor nära Lund med en sambo och förhoppningsvis snart en hund :p på min fritid gillar jag att virka och sticka. Mest små djur. Älskar foto!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

Så tekniskt! Blir alltid så imponerad av ingenjörstjejer! <3 Vad för hund ska ni köpa?

Josefine
Josefine
6 år sedan

Härlig video med er båda!

Jag är lite över 40(!), bor i Blekinge med man och son men är ursprungligen skåning. Jag är beteendevetare och jobbar som områdeschef. På fritiden tycker jag om att pyssla/ måla, träna karate och qigong samt vara ute i trädgården.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
6 år sedan

Tack fina du! Åh är du trädgårdsnörd? Då behöver jag dig smärtsamt mycket! =) Ligger du inne på några bra tips?

Cicci
Cicci
6 år sedan

Jag är 39 år, ångermanländsk men bor sedan 11 år i södra Stockholm. Sambo med internetdejt, firade i år 8 år tillsammans. Villa och volvo check! Väntar fortfarande på frieri men om det ska bli av får jag nog ta tag i det själv. Inga barn tyvärr. Drömmer om hund. Arbetar som socionom. Älskar att shoppa, särskilt inredning och dyra väskor! Gillar att resa, gå på restaurang, museum, fixa i trädgården (även om jag måste googla typ allt) , spela playstation, gå på loppisar.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cicci
6 år sedan

Ta tag i det själv girlfriend! Inte kan du fortsätta leva i synd på detta sätt!!!!!!!111111 =) Åh vad vi är lika! Allt du gillar gillar jag också (förutom playstation, håller mig til candy crush!) Så fint att du är socionom. Vilket slitjobb ni gör! <3

Frida
Frida
6 år sedan

Så kul liten film! Blev inspirerad till en egen (ofilmad) husband tag. Din namne, bor i Helsingfors, Finland. Två söner (7 o 5 år) med en man jag varit tillsammans med i drygt 18 år, varav gifta i 9. Drömmer om den perfekta Pradaväskan, men pengarna rinner till kidsens hockey, slalom och bottenlösa magar istället. Frikortet är en ung Christian Slater, hur det nu skall gå till. Kanske måste förhandla om detta… 🙈😂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Frida
6 år sedan

Men wow min blog have gone international! =) Älskar ditt namn obvi! Älskar din dröm om pradaväskan obvi! Och älskar att du är hockeymorsa. Jag har nämligen sagt att Estrid får göra vilka fritidsaktiviteter hon vill FÖRUTOM ISHALSSSPORTER! Snacka om att du är en bra mycket bättre mor än jag! =) Kram på dig!

Anna
Anna
6 år sedan

Jag bor i Skåne tillsammans med man från Vitryssland (hej kulturkrockar emellanåt…) och tre barn. Jobbar som lärare när jag inte är mammaledig. Älskar böcker, klänningar och fina skor. Älskar verkligen inte råttor, russin och ormar. Anser dessutom att livet är för kort för att inte unna sig en bakelse eller två då och då!
Om jag vann 10 miljoner skulle jag köpa drömlägenheten med högt i tak, fiskbensparkett, kakelugnar och stora fönster 🙂
Mitt frikort; prins Harry!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
6 år sedan

Men gud berätta ALLT om era kulturkrockar! Älskar alla dina livsprioriteringar. Skor, böcker, klänningar och bakelser utgör stommen av ett bra liv tycker jag! Jag önskar verkligen att du vann 10 miljoner för då kommer jag flytta in i denna drömmiga lägenhet med dig. Dock får Prins Harry inte bo med oss. Ställer mig något tveksam till honom! =)

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x