Video: Vlogg från riksdagen och Stockholm

För några helger sedan var jag i Stockholm då Liberala kvinnors centralstyrelse hade styrelsemöte. Jag tänkte redan innan att det skulle va ett perfekt tillfälle att filma en vlogg. Det är en vardaglig video där ni får följa med helt enkelt.

Ha en riktigt fin dag min vän!

Om du har tid och möjlighet får du gärna gå in på youtube och ge filmen en tumme upp och när du ändå är där kan du börja prenumerera på kanalen så du inte missar någon video.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Borg
6 år sedan

Hej Frida! Jag har kollat på alla dina youtubefilmer hittills men varit lite dålig på att kommentera, men nu ska jag bättra mig! Mycket intressant och värt att du med flera av dagens politiskt aktiva visar lite ”bakom-kulisserna”. För att den demokratiska processen ska fungera krävs att vi har personen som är villiga att engagera sig i politiska partier och genom att synliggöra arbetet och dte som händer runt omkring tror jag kan inspirera. Att få följa med i en vlogg, eller på instatstories som exempelvis Annie Lööf blivit bra på, tror jag är superviktigt. Keep it up!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

Åh tack! Det gör mig SÅ glad att du har velat titta på mina filmer! <3 Det betyder massor! Jag gillar verkligen hur du tänker kring att politiker borde göra politik mer lätt-tillgängligt. Det tror jag verkligen är helt rätt. (måste genast spana in Lööfs instastories =) )

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x