Video: Såhär använder du värmespolar

INLÄGGET INNEHÅLLER PRODUKTER FRÅN PRESSUTSKICK

HEJ!!!

Alltså så glad att idag äntligen kunna lägga upp en ny video. Denna gång är det en tutorial som visar hur du använder värmespolar. DEN produkten att använda för Hollywoodlockar, volym och lyxigt svall!

Produkterna jag använder är följande:
OGX BIOTIN & COLLAGEN SHAMPOO
OGX BIOTIN & COLLAGEN CONDITIONER
OGX BIOTIN & COLLAGEN ROOT BOOST SPRAY
OGX BIOTIN & COLLAGEN AMPLIFYING LOTION

Samtliga produkter skickades till mig i ett pressutskick men min recension till er är alltid ärlig. Jag skulle inte rekommendera något som jag inte verkligen gillade. Och jag måste ärligt talat säga att jag ÄLSKADE dessa produkter. Så sjukt mycket volym jag fick och med tanke på priset är produkterna en tiopoängare!

Ha en riktigt fin fredagskväll ikväll. Jag hoppas du får en lugn kväll, fredagsmys, god mat och kanske en blöt puss från ett gulligt barn eller en mindre blöt puss från en älskad vuxen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x