VIDEO: Fimpa fula fisken

SUPRISE! Här kommer en ny video! De kommer inte komma lika ofta för gudarna ska veta när jag egentligen ska ha tid att göra dem. Men denna blev klar härom veckan och är nu redo för allmän beskådan.

Det är den fjärde delen i min serie Drömmarns år. Ingenting står i vägen för god självkänsla och lycka så som dåliga relationer, förstörd kärlek och destruktivitet. I dagens video benar vi ut när det är dags att lämna. Helt enkelt, när du ska fimpa den fula fisken.

Hoppas du tycker om videon. Om du vill får du gärna gå in på Youtube och ge filmen en tumme upp. Då ser fler den och det hade gjort mig väldigt glad. <3

 

6 Responses

 1. Linda skriver:

  Vad underbart med en ny video.
  Jag hoppas att du haft en bra Jul och att ett härligt nyår väntar. Min lilla familj firar i fjällen som vanligt som vi gjort i många år. Men nu börjar jag längta efter att få fira nyår med en riktig nyårs middag med goda vänner, var så längesen nu.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 2. Lena skriver:

  Mycket bra video, du sprider verkligen bra kunskap.

 3. Sara skriver:

  Tack Frida, jag älskar dina videos!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *