Fiercely Fearless Females: kärnfamilj vs. stjärnfamilj

Som jag längtat och väntat och nu är det dags igen för veckans avsnitt av FFF – Fiercely Fearless Females. I detta avsnitt pratar vi om kärnfamilj vs. stjärnfamilj. Vad finns det för olika för- och nackdelar i de olika familjekonstellationerna och vad för fördomar riktas mot dem?

Är det verkligen sant att Carolines familj består av 13 personer? Är det inte egoistiskt att skilja sig? Hur hanterar man att man missar halva sina barns liv? Varför gick skilsmässostatistiken ner under den ekonomiska krisen i USA? Det och mycket mer hittar du i veckans avsnitt av FFF.

Och eftersom vi fick feedback förra veckan som handlade om att jag uppvisade en narcissistisk personlighet, handlar dagens avsnitt extra mycket om Caroline! =)

Gilla, dela och kommentera! Prenumerera på våra kanaler och joina vårt systerskap. Vad är dina tankar rörande just kärnfamilj vs. stjärnfamilj? Har du några frågor, tankar eller funderingar? Make your voice heard och låt samtalen ta plats!

kärnfamilj vs stjärnfamilj

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Rebekah
7 år sedan

Heja er! Älskar hur ni tar upp det här med olika familjeförhållanden & det blir en del ”mm, precis!”-moments mellanåt framförallt när det handlar om ”stjärnfamiljen”.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Rebekah
7 år sedan

Åh vad kul att du gillar det! om du har något förslag på ämne vi bör prata om så säg bara till! Kram och tack för att du tittar och kom med denna feedback! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x