Video: den perfekta basen

I’m back! Här är en ny video och det blir allt om hur du skapar den perfekta basen. Det blir till och med lite contouring, men för oss som är vanliga kvinnor och inte make up artister eller Kim Kardashian.

Produkter i videon:
Clarins instant light primer
Formula Pura Foundation
Maybelline fit me concealer
by Terry hyaluronic hydra-powder
MAC harmony blusher
Too faced milk chocolate soleil bronzer – finns i butik hos Sephora
Benefit Coralita blush
Anastasia glow kit in ”sun dipped”

Jag vill göra fler videos, och kanske inte bara om smink. Jag vill göra om allt möjligt. Är det något särskilt ämne ni hade velat att jag pratade om? Mer om politik eller feminism? Mer om föräldraskap eller tankar om kroppen? Vill ni ha intervjuer med coola människor? Helt enkelt, om ni fick mig i rörlig form, vad hade ni velat ha då?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Kul med ett nytt sminkinlägg från dig, alltid uppskattat av mig. Jag tycker ju om att sminka mig men gör det inte jätte ofta dock mera nu än innan jag var mammaledig, men jag har lätt att få huvudvärk då jag har smink kanske låter konstigt, men min mamma var precis likadan.
Jag får bra tips från dig med saker som jag inte tänker på själv.
Ha en fin dag
kram Linda

Josefine
Josefine
7 år sedan

Kul med denna typ av filmer, det uppskattas!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
7 år sedan

tack darling! Det kommer fler! Är det just sminkvideos du vill ha eller vill du även se andra typer av filmer?

Josefine
Josefine
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Smink, ytligheter och sådana produkter är alltid kul men vore spännande med små filmer ur din vardag och även djupare tankar!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
7 år sedan

djupare tankar coming up! Något särskilt ämne som du vill att jag ska beröra?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x