Video: Empties #1 – Skönhetshiss och diss

Åh fredagsvideon är här och det är dags för en skönhetsvideo! Idag blir det en video med empti. Det är när man använt upp x antal produkter så spar man dem och gör en kollektiv video med dessa. Det blir nämligen världens bästa recensioner för man har ju använt upp hela produkten. Om produkten var härlig är detta ett ljuvligt jobb, men om produkten var tummen ner så kan det vara en pina.

PRODUKTER NÄMNDA:
Monsieur Big Mascara – Lancôme
Grand entrance mascara – Elizabeth Arden
CC cream – Peter Thomas Roth
Smudge proof eyeshadow base – NARS
Brow wiz – Anastasia
Glow mud cleanser – Pixi
Take the day of cleansing balm – Clinique
Multi active jour – Clarins
Skinrise bionic tonic pads – Exuviance
Lemongrass shower gel – kicks
Handtvål – Bliw (finns på Ica)
Skinfood – Weleda
Rituals body cream
Retexturing treatment – Excuviance

Underbara långfredag. Här i Skåne lyser solen varmt och vi har precis lämnat Estrid hos mormor och morfar som ska passa i några timmar. Jag och David ska riva av några filmer så att ni kan få fredagsvideo framöver också! Jag älskar att filma. Det är fortfarande väldigt nytt men det är så himla roligt att se det färdiga resultatet. Andreas gör ett hästjobb med redigeringen. Någon gång får jag göra en video med allt det material som INTE kommer med i filmerna. Det materialet är ju kaos! =) Idag ska jag filma en video starring David (!) och sen nästa video i serien Drömmarnas År. Nästa steg blir att maxa självkänslan! Det känns som vi alla kan behöva göra det regelbundet.

Hur ska du fira påsk? Vi ska vara hemma hos oss och vi har bjudit in oma och opa, paula och fredrik och mina föräldrar. Det ska bli så himla mysigt. God mat, skratt och så spelar vi alltid spel. Det blir riktigt fint. Men nu kaffe, frukost och sen ”action”.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
5 år sedan

Härlig film gärna fler av samma sort.
Antar din utmaning då jag har rent för många flaskor, burkar, tuber och annat mojs.
Det enda jag ska unna mig är Excuviance treatment.
Glad Påsk
Kram
M

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
5 år sedan

En gång i månaden får du skönhetsfilm så stay tuned! <3 Åh vad härligt med Excuviance! Jag ska på kurbehandling på fredag och längtar så! Hoppas du hade en fin påsk min kära! Kram!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x