Glad påsk älskade vänner!

gladpåsk
Glad påsk min fina vän! Jag hoppas du har solsken på din dag och massa god mat på bordet, trevligt sällskap runt det och god dryck i glaset.

Vi började vår påskmorgon med riktig lyxfrukost. Pocherade päron med turkisk yoghurt. I år är första året Estrid letar påskägg i vår trädgård och vi ska alldeles strax ut och se om påskharen kommit med någon överraskning. Än läser hon inte min blogg så ni kan få en tjyvkik i hennes ägg. Det är ett stort ägg fyllt med allt man älskar när man är tre år. Klistermärken, washitejp. hjärtsolglasögon som man önskat sig länge länge länge, hårsnoddar, rosetter, gottepåse och lösmustascher. Jag tror minsann att Estrid kommer vara mycket nöjd med påskharens insats i år.

Vid två trillar min familj in och jag ser verkligen fram emot det. Vi kör knytis och jag ska göra ugnsrostade potatisar, sparrissallad, cheesecake, fördrink och lite annat smått och gott. Jag längtar mest till fördrinken. En grapefrukt och ingefärsdrink som toppas med alkoholfri eller alkoholhaltig mousserande. Love that!

Nej, nu ska jag fortsätta njuta påskafton här.
glad påsk-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 år sedan

En riktigt glad påsk önskar jag dig
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

Hoppas du hade en fin och mysig påsk min vän! Kram!

Sara Borg
6 år sedan

Glad påsk! 🐣

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

hade du en fin och mysig påsk? Kram!

Cornelia
6 år sedan

Glad påsk på er! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cornelia
6 år sedan

hoppas du hade en fin påsk kära du! <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x