Tack för att du är du!

tack för att du är du-1
Jag är helt golvad över alla glada rop, hurrande, peppande kommentarer och girlpower som ni kommit med efter att min första film släpptes igår. Min FB, mailkorg, insta och blogg har svämmats över av kärlek. Så tack för att du är du. Tack för att du får mig att må så förbaskat bra!

När jag läser era kommentarer känner jag verkligen ”de fattar mig”! Min vision går igenom och ni tar emot mina ord så som jag vill att de ska höras. Ni är stöttande, konstruktiva, positiva och generösa med beröm, omtanke och kärlek. Så tack! Stort stort tack! Det bubblar i hela mig att göra mer, större och bättre! Att ge er allt jag vill ge prick hela tiden.

En kort överblick över vad som händer exakt nu när jag skriver så har jag en granola som svalnar ute på altanen. I ugnen rostar jag morötter till en morotshummus. Estrid har precis lagt ett 16-bitars pussel själv och jag är i chock! Och helt objektivt konstaterar jag att hon måste vara ett särdeles begåvat barn! 😉 Vi ska kanske få en jordbruksmässa idag (!?). Vad gör man inte när ens barn vill se en kossa??

Kossor eller inte, idag blir en riktigt fin dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
6 år sedan

Tack själv för det du delar med dig av
Kramar Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

<3 <3 <3

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
6 år sedan

Kul att hon la ett 16bitars-pussel själv 🙂
Och kul att du också startat med Youtube 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson

Det ska bli spännande att se vad ni tycker om fredagens avsnitt.

Anette
Anette
6 år sedan

Hur of topic: boktips
”Judejävel” av Bengt Hermele

Annars: du är bra💖💖💖💖

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

tack för bra boktips! <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x